Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Sorin Ovidiu Vîntu: Ce face PSD e ABJECT. Ratații ăștia ne DISTRUG țara
WhatsApp
Sorin Ovidiu Vîntu spune că dublarea alocațiilor copiilor este de fapt un joc meschin al PSD, prin care urmărește să pună dificultate PNL-ul, având în vedere deficitul la bugetul de stat.

"Modul în care PSD-ul s-a decis să facă opoziție este de-a dreptul abject. Dublarea alocațiilor pentru copii în situația în care, din cauza lor, bugetul țării este vai de capul lui reprezintă o răzbunare meschină la adresa PNL-iștilor, care i-au pus cu ceva timp în urmă în aceeași situație. Atât PNL-ișitii cât și PSD-iștii se comportă nu doar infantil politic, ci și ca dușmani ai propriului lor popor. Pentru binele lor politic, ratații ăștia tâmpi și nepăsători ne distrug țara.

Băi USR-ișitilor, scăpați dracului de Barna și apucați-vă de o opoziție serioasă și constructivă! Cu un șef șantajabil, veți deveni (daca nu sunteți deja) doar o anexă dispensabilă a PNL-ului," este mesajul lui Sorin Ovidiu Vîntu.

Reamintim că președintele PSD  Marcel Ciolacu, a declarat joi, la Palatul Parlamentului, că PSD va depune un amendament la legea bugetului de stat pe anul 2020 prin care alocațiile copiilor să fie dublate. Dacă bugetul va fi asumat de Guvern și nu va trece prin Parlament, PSD va depune un proiect de lege, a anunțat Ciolacu. Dublarea alocațiilor ar însemnă o valoare lunară a alocației de 300 de lei pentru copiii cu vârsta între 2 și 18 ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel