Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Șoferul unui BMW a fost pedepsit pentru că a parcat decapotabila pe plajă. Mașina de 100.000 de lire a fost luată de valuri VIDEO
WhatsApp
Un BMW-ul M4 decapotabil a fost văzut plutind încet în derivă în largul mării, recuperat de Mama Natură, după ce a fost parcat de un șofer pe plaja Trevaunance Beach din Cornwall. Mașina a fost salvată de echipele locale ale pazei de coastă.
Șoferul unui BMW a fost pedepsit pentru că a parcat decapotabila pe plajă. Mașina de 100.000 de lire a fost luată de valuri VIDEO / Foto: Tiktok

Un șofer de BMW care și-a lăsat decapotabila pe o plajă, în ciuda avertismentelor salvamarului a fost pedepsit direct de Mare, a cărei valuri au dus mașina în larg.

Un filmuleț video arată cum vehiculul a fost luat de valurile care se apropiau și a început să plutească încet în derivă după ce a fost lăsat pe plaja Trevaunance Beach din St Agnes, Cornwall, duminică.

 

O mașină de 100.000 de lire sterline a fost luată de valuri



Salvamarii au glumit cu bărbatul care nu a vrut să asculte de la început, în timp ce Mama Natură a recuperat capota: "Ți-am spus că nu poți parca acolo".

Imaginile arată cum mașina a fost recuperată de pe o distanță considerabilă, ceea ce probabil a făcut ca modelul de 100.000 de lire sterline să nu mai poată fi condus odată ce a ieșit din mare. Apa curgea din jurul țevii de eșapament după ce a fost recuperat în cele din urmă.

Gărzile de coastă au fost chemate apoi să inspecteze BMW-ul pentru a verifica dacă se afla cineva înăuntru.

Deși nu este clar cui aparține mașina sau de ce a fost lăsată pe plajă, echipa de căutare și salvare a pazei de coastă din St Agnes a reușit în cele din urmă să o scoată din mare la ora 10.19 - la aproape două ore după ce a fost chemată.

Echipa de căutare a scris pe pagina sa de Facebook: "Apelul 16 duminică 28 mai 2023. Plaja Trevaunance - St Agnes. Echipa a fost trimisă la spălătoria auto Trevaunance Beach pentru a se asigura că toți ocupanții au ieșit din vehicul și sunt în siguranță.”

Între timp vehiculul a fost recuperat și tractat.

 

Filmarea a strâns o grămadă de reacții pe internet

 

Postarea a atras o grămadă de comentarii antipatice, oamenii remarcând că șoferul "ar trebui să fie amendat", dar alții s-au grăbit să vadă partea amuzantă.

„A uitat cineva să-i spună naturii că BMW-urile pot parca oriunde doresc?", scrie cineva.

„Ei bine, există o interdicție se pare, pe malul mării", continuă o altă persoană.

Thomas Watkins, însă, a spus că proprietarul a fost norocos că mașina a fost salvată, având în vedere presiunile asupra echipelor de căutare și salvare.

"Sper că va fi taxat pentru eforturile și costurile asociate cu această prostie", a spus cineva.

Acest lucru a venit în timp ce plajele britanice au fost pline în weekend, pe fondul temperaturilor călduroase din timpul vacanței de primăvară.

 

@abmglobal

£100 000 BMW washed away by the sea????

♬ original sound - ABMglobal

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel