Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Șofer român, sfârșit cumplit în Germania: Conaționalul avea 35 de ani
WhatsApp
Un accident tragic a avut loc marți, 9 mai, în Munții Harz, între Clausthal și Zellerfeld din Germania, în care și-a pierdut viața un român de 35 de ani. 
„Scene groaznice în Munții Harz”. Șofer român, sfârșit cumplit în Germania: Conaționalul avea 35 de ani. FOTO: captură video news38.de

„Scene groaznice în Munții Harz”, titrează news38.de. Un român și-a pierdut viața într-un accident teribil, după ce s-a izbit cu mașina într-un copac.

Germania. O româncă s-a căsătorit cu ea însăși, chiar în ziua în care trebuia să se mărite cu fostul iubit: „Am rămas cu inima zdrobită și mi-am spus mie DA”

 

Șoferul român s-a izbit de un copac

 

2. -imagine fara descriere- (scene-groaznice-in-muntii-harz--sofer-roman--sfarsit-cumplit-in-germania-conationalul-avea-35-de-ani-2.jpg)

SURSA FOTO: captură video news38.de

Românul conducea BMW-ul său marți seară pe B242 între Clausthal-Zellerfeld. În jurul orei locale 22:10, șoferul român a părăsit brusc carosabilul în zona unei curbe.

Mașina conaționalului s-a izbit de un copac. În urma impactului, românul de 35 de ani a murit pe loc la locul accidentului, a spus poliția. Încă nu este clar de ce bărbatul a părăsit partea carosabilă. Autoritățile au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cum s-a petrecut tragedia. 

Cetățenii care au fost martori la tragicul accident sunt rugați să contacteze departamentul de poliție Oberharz la numărul de telefon 05323/94110215.

B242 a fost închis până miercuri dimineață (10 mai). Ar trebui să fie doborât și copacul.

Prejudiciul total se ridică la aproximativ 250.000 de euro. 

Piaţa forţei de muncă din Germania ar urma să scadă semnificativ până în 2060: Acolo lucrează 900.000 de români

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din Germania, puteți intra pe grupul de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următorul link: 

-> https://chat.whatsapp.com/IsdGvKkdEY4JJhueZBrtNW   

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel