Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Șofer român pe o dubă, accident grav în Germania cu un camion: A intervenit descarcerarea
WhatsApp
Accident grav, luni după-amiază, pe autostrada A3, în apropiere de Neutraubling, în districtul Regensburg. O dubă condusă de un român s-a izbit în spatele unui camion articulat.

Blocaj de un kilometru pe A3 în apropiere de Neutraubling, luni după-amiază, în apropiere de Regensburg și Neutraubling. Rezultatul a fost un ambuteiaj de un kilometru la ora de vârf.

Potrivit poliției, accidentul a avut loc în jurul orei 15.50. O dubă românească s-a izbit în spatele unui autotren articulat. La început, serviciile de urgență s-au temut de ce este mai rău, deoarece primele informații de la fața locului arătau că șoferul dubei a rămas încarcerat în vehicul și a fost grav rănit în urma accidentului.

"La fața locului, însă, situația s-a dovedit a fi, din fericire, puțin diferită. Bărbatul a putut fi descarcerat rapid și a avut doar răni minore", a declarat pentru idowa.de un purtător de cuvânt al poliției. Bărbatul rănit a fost transportat la un spital din Regensburg pentru îngrijiri medicale. 

 

Șofer român pe o dubă, accident grav în Germania 

 


Din cauza accidentului, atât banda din dreapta, cât și cea din mijloc a autostrăzii A3 au trebuit să fie complet închise până în jurul orei 17.15. În acest timp, traficul a fost deviat pe o singură bandă de circulație pe lângă locul accidentului. Acest lucru a dus la un ambuteiaj de un kilometru în mijlocul orei de vârf. 


Pagubele provocate de accident nu pot fi încă estimate. "Cu toate acestea, furgoneta a fost complet avariată", a adăugat purtătorul de cuvânt al poliției. 

 

Familie de români, amendă de mii de euro la întoarcerea din România

 

Recent, o familie, formată din 7 români, a fost oprita de un echipaj de poliție de frontieră la intrarea în Germania. Cei șapte români s-au ales cu o amendă de ordinul miilor de euro, după ce nu au putut prezenta nici formularul de înregistrare a intrării pe teritoriul țării și nici un certificat de vaccinare, de convalescență sau de testare Corona.

În jurul orei 15.45, un autoturism înmatriculat în Germania, din Renania de Nord-Westfalia, a fost supus unui control. Șoferul, un român în vârstă de 39 de ani, și soția acestuia, în vârstă de 32 de ani, au declarat că se întorceau dintr-o vacanță de două săptămâni în România. În plus, în vehicul se mai aflau cei patru copii minori și tatăl șoferului, în vârstă de 63 de ani.

Întrucât România este clasificată ca zonă de risc ridicat, începând cu data de 03.10.2021, li s-a cerut să predea formularul de înregistrare a intrării și un certificat de vaccinare, de convalescență sau de testare Corona. Întrucât nu au putut prezenta nici declarația de intrare, nici certificatul de testare, ofițerii i-au instruit și interogat pe cei trei adulți și pe fiul de 16 ani ca persoane suspecte de o infracțiune administrativă în temeiul Ordonanței privind măsurile de combatere a pandemiei de Coronavirus, coroborată cu Legea privind protecția împotriva infecțiilor.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri principale Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel