Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Șofer român, accident în Belgia: Camionul încărcat cu mobilă și combustibil a ajuns în șanț
WhatsApp
Șoeaua N355, între localitățile Pervijze (Diksmuide) și Ramskapelle (Nieuwpoort) a fost închisă luni timp de câteva ore, deoarece un camion de mari dimensiuni s-a răsturnat în șanț. Șoferul român a scăpat nevătămat, ca prin minune.

Camionagiul româna rămas nevătămat în urma accidentului. Camionul era încărcat cu butoaie de ulei și mobilier de baie. Totul a trebuit să fie transbordat înainte ca camionul să poată fi ridicat.

Accidentul a avut loc luni dimineață, cu puțin înainte de ora 11.00. Un camionagiu român care conducea în numele unei companii de transport germane se afla pe drum cu o încărcătură. Imediat după Pervijze, camionagiul a ajuns pe partea dreaptă a drumului în Nieuwpoortstraat din Pervijze. Aceasta este o porțiune de drum periculoasă acolo. Pe de o parte, pentru că în acel loc este câmp deschis, iar vijeliile îi pot surprinde pe camionagii. Pe de altă parte, pentru că umărul moale este chiar lângă drum. Nu există nicio bandă de deviere sau pistă pentru bicicliști.

Șofer român, accident în Belgia

 

Potrivit bărbatului român, acesta a fost distras momentan și astfel a ieșit pentru scurt timp de pe șosea. În acest proces, hazardul său s-a scufundat imediat, a continuat să meargă încă vreo 10 metri și în cele din urmă s-a răsturnat. Șoferul român a rămas nevătămat. De asemenea, a făcut testul de alcoolemie cu rezultat negativ. 

Imediat după accident, la fața locului au sosit echipe din zona de poliție Polder. O companie din Lichtervelde/Kortemark a fost chemată cu echipament greu pentru a efectua tractarea. Acest lucru a necesitat închiderea completă a carosabilului. Remorcarea a durat în cele din urmă câteva ore, deoarece încărcătura a trebuit să fie transbordată mai întâi. În cala de marfă se aflau mai multe colete mari de mobilier de baie destinate Vanmarcke. O parte din încărcătură a alunecat, dar este posibil ca cea mai mare parte a mobilierului să fi rămas intactă.

Camionul încărcat cu mobilă și combustibil a ajuns în șanț

 

"Mobilierul în sine nu era prea rău din punct de vedere al greutății", a relatat reprezentantul firmei solicitate pentru tractare. "În total, nu trebuie să fi avut mai mult de câteva tone. În partea din față a calei de marfă se aflau, de asemenea, aproximativ 30 de butoaie de petrol, fiecare cântărind 250 de litri. Împreună, asta înseamnă tot 7,5 tone. Am pus un Manitou și un camion gol să vină la fața locului pentru a transborda totul mai întâi. Apoi am putut să ridicăm noi înșine camionul. Și acesta a cântărit aproximativ opt tone gol".

 

-------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe unul din grupurile de dedicate cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

-> https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH 

-> https://chat.whatsapp.com/J6n4XX2nQLL0yuoailBGk6 

-> https://chat.whatsapp.com/Jb6xHKTjTdhIGOmUrCk0qy 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel