Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Șofer român, implicat cu duba într-un carambol, în Franța: Patru mașini, mai multe victime
WhatsApp
Un accident rutier în care au fost implicate patru vehicule și patru șoferi de naționalități diferite, printre care și un român, a avut loc miercuri, 31 august, la ora locală 04:00, pe RN19 în Dampvalley-lès-Colombe, departamentul Haute-Saône din regiunea Bourgogne-Franche-Comté din estul Franței. Circulația a fost întreruptă complet timp de două ore.
Șofer român, implicat cu duba într-un carambol, în Franța: Patru mașini, mai multe victime. FOTO: colaj capturi estrepublicain.fr

O desfășurare impresionantă de forțe a avut loc miercuri , 31 august, pe RN19, la Dampvalley-lès-Colombev, departamentul Haute-Saône din regiunea Bourgogne-Franche-Comté din estul Franței. Au fost implicate patru autovehicule și patru șoferi de naționalități diferite: un vehicul greu de marfă bulgar, un polonez de 3,5 tone, o dubă spaniolă condusă de un șofer român și un vehicul ușor francez.

Ancheta, complicată din cauza barierei lingvistice, ar trebui să permită stabilirea cauzelor exacte ale accidentului. Din primele informații de la primele constatări de la fața locului, a avut loc o coliziune frontală între vehiculul ușor și duba spaniolă condusă de șoferul român urmată de un carambol. Cei doi șoferi care s-au ciocnit frontal au fost transportați la spitalul Vesoul. Unul dintre ei, în vârstă de 27 de ani, considerat inițial rănit grav, a scăpat în cele din urmă fără răni.

Operațiunile de salvare au mobilizat aproximativ douăzeci de pompieri, inclusiv un medic și o asistentă, sub ordinele liderului grupului, locotenentul Jérémy Tailhardat. Au fost prezente trei VSAV și SMUR din Vesoul, precum și jandarmii companiei Vesoul și BMO Vesoul.

Circulația a fost complet întreruptă pentru mai bine de două ore. 

 

Vezi și 

 

Franța. Șofer român, implicat într-un cumplit accident: A ajuns la spital după ce a intrat cu duba într-un camion

 

Un șofer român, în vârstă de 44 de ani, a ajuns la începutul anului în stare gravă la spital după ce s-a izbit violent de un camion, pe N149 în localitatea La Peyratte, departamentul Deux-Sèvres, Franța.

Teribilul accident a avut loc pe 29 ianuarie, în jurul orei locale 15:15, pe N149, la intersecția cu D165. În eveniment au fost implicate o dubă și un camion.

În timp ce se deplasa pe direcția Poitiers, șoferul dubei, un român în vârstă de 44 de ani, care transporta utilaje agricole, a lovit frontal camionul din fața sa. Haionul camionului nu a rezistat impactului și a trebuit să fie abandonat de șofer.

Șoferul camionului, în vârstă de 40 de ani, a fost și el rănit în accident, dar nu a fost blocat în cabina sa în momentul intervenției celor zece pompieri de la detașamentul Parthenay.

Însoțiți de jandarmii din zonele Airvault și Parthenay, salvatorii i-au transportat pe ambii șoferi la Centrul Spital Nord Deux-Sèvres (CHNDS) din Faye-l'Abbesse.

Citește continuarea AICI...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel