Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Șmecherul cu Mercedesul, care a fugit de poliție, a fost eliberat de judecător 
WhatsApp
Individul care nu a oprit la indicațiile polițiștilor și a fugit din zona Tineretului din București, a fost eliberat de judecător. 

Bărbatul era reținut pentru 24 de ore. Acesta a primit control judiciar și i-a fost anulat dreptul de a mai conduce. 

După ce a fugit și a amenințat polițiștii pe Instagram, acesta s-a apărat acum spunând că nu a oprit pentru că se speriase de oamenii legii. Mai departe, avocatul său susține că individul era supărat pentru că avea o discuție în contradictoriu pe bluetooth, în mașină. Atunci când a venit vorba despre amenințările către polițiști pe care le-a făcut de acasă, după ce fugise cu mașina de ei, acesta ar fi motivat că ar fi de fapt o glumă între prieteni și că ar fi pus din greșeală postarea astfel încât să fie vizibilă de toată lumea

 

Individul cu Mercedesul a fost reținut la 11 ore distanță 

 

Individul a reușit să fugă de polițiști și din câte se pare, a fugit și a petrecut în centrul vechi. Ba mai mult decât atât, acesta se filma pe Instagram și amenința polițiștii. După ce a petrecut toată noaptea și și-a bătut joc de polițiști, aceștia au reușit să-i dea de urmă abia după 11 ore. Acesta se refugiase acasă la bunica lui, de acolo de unde polițiștii l-au ridicat și l-au dus la secție, din câte se vede în imagini, neîncătușat. 

Mașina lui a fost găsită abandonată în sectorul 4. Acesta trecuse și pe acasă, prin Rahova. A fost testat pentru alcool și droguri, însă rezultatul a ieșit negativ. Nu este de mirare având în vedere că testarea s-a produs la aproape 12 ore de la momentul care a devenit viral pe rețelele de socializare. 

„La data 26 octombrie 2022, în jurul orei 19.00, polițiști ai Brigăzii Rutiere, în timp ce desfășurau activități de monitorizare și fluidizare a traficului rutier, pe o stradă din sectorul 4, au solicitat conducătorului unui autoturism, care încălcase mai multe reguli de circulație, să oprească. Acesta nu s-a conformat indicațiilor polițistului, în sprijin venind și o echipă de jandarmi din cadrul Direcției Generale de Jandarmi a Municipiului București. La solicitarea forțelor de ordine să oprească și să coboare din autoturism, conducătorul auto a părăsit zona, lovind două autoturisme. Autoturismul a fost dat în atenție și a fost găsit abandonat, la scurt timp, pe o stradă din sectorul 4. În momentul de față polițiștii desfășoară activități în vederea identificării și depistării conducătorului auto”, informa Poliția Capitalei, înainte de momentul capturării. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel