Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Situație scandaloasă în Bologna: o femeie a născut singură pe trotuar, pe stradă
WhatsApp
O scenă scandaloasă a avut loc pe o stradă din Bologna, unde o femeie fără adăpost a născut singură pe trotuar. 
Situație scandaloasă în Bologna: o femeie a născut singură pe trotuar, pe stradă / Foto: Instagram

Femeia, de origine marocană, în vârstă de aproximativ 30 de ani, a fost găsită în travaliu de trecători, care au sunat imediat la numărul de urgență 118. În ciuda intervenției rapide a serviciilor medicale, femeia a născut înainte de sosirea echipajului de urgență.

Potrivit cotidianului Il Resto del Carlino, mama și nou-născutul au fost transportați la spitalul Maggiore din Bologna, unde au fost internați în secția de maternitate. Deși cordonul ombilical a fost deja desprins la sosirea echipelor medicale, amândoi sunt în stare bună, dar rămân sub supraveghere medicală.

 

La fața locului a intervenit și poliția locală

 

Municipalitatea din Bologna a confirmat că femeia, cunoscută pentru problemele sale de dependență de droguri, refuzase orice intervenție medicală, susținând că nu era însărcinată. Femeia era deja în evidența Serviciului social pentru protecția minorilor din cauza unei sarcini anterioare, însă a fost dificil de ajutat din cauza refuzului său constant de a primi sprijin.

„În ultimele zile, am încercat să coordonăm mai multe intervenții pentru a sprijini femeia, însă până în seara zilei de 11 iunie, a refuzat orice ajutor, negând că este însărcinată și refuzând să fie dusă la spital”, a explicat municipalitatea din Bologna, conform Fanpage.

Autoritățile locale au asigurat că acum operatorii Serviciului social pentru protecția minorilor s-au alăturat mamei și nou-născutului la spital pentru a le oferi sprijin necesar.

„La spital, au fost luate toate măsurile necesare pentru protecția bebelușului, iar mama beneficiază de îngrijiri medicale și suport social”, a adăugat municipalitatea.

În ciuda circumstanțelor dramatice, atât mama cât și bebelușul se află acum în siguranță, iar autoritățile locale continuă să monitorizeze situația pentru a se asigura că primesc toate îngrijirile necesare.

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG 

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
pixel