Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Situație bizară în Spania. O româncă și câinele ei au locuit 17 zile pe o canapea dintr-un aeroport: „Nimeni nu poate fi dat afară dintr-un spațiu public”
WhatsApp
O româncă, în vârstă de 40 de ani, a petrecut 17 zile pe o canapea pe aeroportul Foronda, provincia Álava din Spania.
Situație bizară în Spania. O româncă și câinele ei au locuit 17 zile pe o canapea dintr-un aeroport: „Nimeni nu poate fi dat afară dintr-un spațiu public”

Dana a părăsit ieri terminalul după 17 zile. Deocamdată nu se știe dacă a luat decizia de a părăsi și orașul Vitoria din Spania, deși martorii oculari susțin că au văzut-o înnoptând într-o parcare. Pe rețelele sale de socializare, unde Dana ține o evidență a țărilor pe care le-a vizitat, Spania a rămas ultima destinație, din 9 mai.

2. -imagine fara descriere- (situatie-bizara-in-spania--o-romanca-si-cainele-ei-au-locuit-17-zile-pe-o-canapea-dintr-un-aeroport-nimeni-nu-poate-fi-dat-afara-dintr-un-spatiu-public-2.jpg)

SURSA FOTO: captură elcorreo.com

Spania. Un român care jefuia o vilă, prins în flagrant de polițiști. Hoțul, dat de gol de camerele de supraveghere

 

Dana este „antrenor spiritual”

 

Românca, care a refuzat să-și detalieze povestea, a aterizat în Țara Bascilor pe 11 mai, cu câinele ei și două cărucioare de bagaje pline. Potrivit elcorreo.com, Dana se definește pe rețelele de socializare drept „antrenor spiritual”. Ea mai spune despre sine că a fost „consilier diplomatic pe probleme politico-militare” în România până în urmă cu cinci ani și că a trecut „granița în Ungaria pe 17 martie 2023 pentru a rupe sclavia”.

Cu toate acestea, în niciun moment nu a existat o versiune clară a sosirii româncei în Álava. Nici despre motivul pentru care a refuzat, până acum, să se mute din aeroportul Foronda. Angajații aeroportului susțin că Dana le dădea diferite explicații cu „versiuni diverse”. La rândul său, Aena (n.r. - Aeroporturile Spaniole și Navigația Aeriană S.A) a susținut când s-a declanșat povestea că „nimeni nu poate fi dat afară dintr-un spațiu public” și a sesizat cazul la Serviciile Sociale. Femeia a respins în repetate rânduri ajutorul pentru că este „în tranzit”.

Până să-și schimbe locația, personalul aeroportului, precum și Garda Civilă au ținut legătura cu ea și i-au oferit zi de zi mâncare, băuturi calde și chiar un zbor plătit pe care ea l-a respins.

Spania. Fetiță româncă de 12 ani, vândută de părinți pentru o datorie: Șase persoane riscă pedepse grele

--------------------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din SPANIA, puteți intra pe grupul de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următorul link:

-> https://chat.whatsapp.com/GS0fhMGHpuhLxn63v90nS4 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel