Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Situația pacienților spitalizați după explozia din Botoșani. Numărul de victime identificate a ajuns la 15
WhatsApp
După explozia tragică care a avut loc la un centru comercial din municipiul Botoșani, situația pacienților este în continuare monitorizată îndeaproape. La data de 10 iunie 2024, numărul de victime identificate a ajuns la 15.

La Spitalul Clinic Județean de Urgență Sfântul Spiridon din Iași, cei 3 pacienți sunt în diferite stadii de evoluție. Doi dintre aceștia prezintă o stare stabilă, cu progrese favorabile, în timp ce al treilea pacient a fost reintubat din cauza unei agravări a stării de sănătate și rămâne într-o situație instabilă.

La Spitalul Clinic de Urgență București (Floreasca), cei 2 pacienți internați continuă să fie intubați, starea lor fiind încă gravă, deoarece căile respiratorii au fost afectate în urma incidentului.

În ceea ce privește cei 2 pacienți de la Spitalul Județean de Urgență “Mavromati” Botoșani, aceștia au înregistrat o stare generală bună, iar evoluția lor este în continuare favorabilă, ceea ce reprezintă o veste încurajatoare în contextul tragic.

De asemenea, 8 pacienți au fost externați din Spitalul Județean de Urgență “Mavromati” Botoșani, semn că aceștia au înregistrat o recuperare suficient de bună pentru a putea continua tratamentul sau recuperarea în afara spitalului.

Reamintim că vineri - 7 iunie 2024, o explozie devastatoare, urmată de un incendiu de proporții, a avut loc la magazinul Dedeman din Botoșani. Incidentul, care a provocat panică și haos, a dus la activarea Planului Roșu de intervenție și la mobilizarea rapidă a forțelor de intervenție. Citește mai mult AICI

-------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe unul din grupurile de dedicate cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

-> https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH

-> https://chat.whatsapp.com/J6n4XX2nQLL0yuoailBGk6

-> https://chat.whatsapp.com/Jb6xHKTjTdhIGOmUrCk0qy

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
pixel