Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Simona Radiş este cel mai bun sportiv al CSA Steaua în 2022: dublă campioană europeană şi mondială la dublu vâsle
WhatsApp
Canotoarea Simona Radiş, dublă campioană europeană şi mondială la dublu vâsle şi 8+1, a fost desemnată, vineri, cel mai bun sportiv al Clubului Sportiv al Armatei Steaua în anului 2022 în cadrul unei gale desfăşurate la Cercul Militar din Capitală.
Simona Radiş este cel mai bun sportiv al CSA Steaua în 2022: dublă campioană europeană şi mondială la dublu vâsle / Foto: Captură video youtube

"Rezultatul nu l-am obţinut doar eu, ci o întreagă echipă căreia îi mulţumesc. Nu pot să ating un nivel atât de înalt muncind de una singură. Am în spate oameni care au grijă de mine, mă ajută, mă împing în drumul meu spre performanţă. Am adus nişte rezultate frumoase, dar eu sper să vă uimesc cu ceea ce voi aduce în următorii ani", a afirmat Radiş, care a primit titlul de cel mai bun sportiv al clubului pentru al doilea an consecutiv.

 

Ministrul Apărării Naţionale a declarat că înţelege sacrificiile făcute de sportiv

 

Prezent la festivitate, ministrul Apărării Naţionale, Angel Tîlvăr, a declarat că înţelege sacrificiile făcute de sportiv şi recunoaşte că sportul poate schimba "inimile oamenilor într-o manieră în care politicul nu o poate face".

"Pentru mulţi dintre noi sportul este doar un hobby, însă dumneavoastră, sportivii, ţintesc spre performanţă. Ştiu că nu este uşor să fii cel mai bun din ţară, din Europa sau din lume. Pentru asta faceţi sacrificii şi vă pregătiţi la un nivel pe care puţini îl pot atinge. Ştiu că sportul reuşeşte să schimbe inimile oamenilor într-o manieră în care politicul nu o poate face.

Atunci când steagul României flutură pe cel mai înalt catarg împărtăşim toţi mândria că suntem reprezentaţi de campioni de mare valoare. În 2022 clubul Steaua se mândreşte cu 30 de medalii la Campionatele Mondiale şi 47 de locuri pe podium la Campionatele Europene. Cele 6 titluri mondiale şi cele 12 medalii de aur continentale câştigate la seniori dovedesc ceea ce înseamnă clubul Steaua pentru sportul naţional şi internaţional", a spus Tîlvăr.

 

2022 a fost cel mai bun an din ultimii zece pentru CSA Steaua

 

Comandatul Clubului Sportiv al Armatei Steaua, Răzvan Ştefan Bichir, a afirmat la rândul său că 2022 a fost cel mai bun an din ultimii zece al grupării roş-albastre.

"2022 a fost anul în care numele Steaua a răsunat în toate marile competiţii la toate disciplinele. A fost un an plin de succese, un an prolific pentru Clubul Sportiv al Armatei. Din statistica pe ultimii zece ani reiese că 2022 a fost cel mai bun, cu cele mai multe medalii. Ţin să mulţumesc sportivilor, dar şi celor care au stat în spatele obţinerii acestor performanţe", a explicat Bichir.

 

Lista completă a premiilor oferite în cadrul Galei 2022 a Clubului Sportiv al Armatei Steaua este următoarea:


Sportivul anului 2022 - Simona Radiş (canotaj)

Echipa anului 2022 - echipa de polo CSA Steaua

Revelaţia anului 2022 - Cătălin Chirilă (kaiac-canoe)

Juniorul anului 2022 - Vlad Stancu (nataţie)

Managerul anului 2022 - Şerban Călin (canotaj)

Menţiuni: Adriana Ailincăi (canotaj), Beatrice Ana (lupte), Maria Boldor (scrimă), Bianca Costea (nataţie), Bianca Ghelber (atletism), Eduard Ionescu (tenis de masă), Darius Movileanu (tenis de masă), Eugen Pătru (tir cu arcul), Lăcrămioara Perijoc (box), Cătălin Preda (sărituri în apă de la mare înălţime), Magdalena Rusu (canotaj), Bernadette Szocs (tenis de masă), Crina Tudor (gimnastică), Karina Vasile (scrimă) şi Ioana Vrânceanu (canotaj).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Sport Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel