Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Simona Halep va juca la turneul de la Madrid, acolo unde a reușit cele mai mari performanțe ale sale 
WhatsApp
Simona Halep va juca la turneul de la Madrid, competiție patronată până nu demult de Ion Țiriac. 
Simona Halep - Ons Jabeur

Simona Halep a făcut publică, miercuri, pe platforma sa de Instagram, decizia de a primi un wildcard pentru prestigiosul turneu WTA 1.000 de la Madrid, programat între 23 aprilie și 5 mai.

''Muchas gracias (Mulţumesc mult, în spaniolă, n. red.), @mutuamadridopen pentru şansa acestui wild card. Madrid a fost întotdeauna un turneu special pentru mine, cu amintiri fericite şi sunt recunoscătoare că voi putea că creez altele. Ne vedem în curând'', a scris Halep în mesajul său de mulţumire adresat organizatorilor.

Cu două titluri consecutive câștigate la Madrid în anii 2016 și 2017, Halep a demonstrat constant o prezență puternică pe terenurile spaniole, incluzând și două finale jucate în 2014 și 2019.

Simona Halep și primul meci de la revenire

 

În data de 20 martie, Halep a suferit o înfrângere în prima rundă a turneului WTA 1.000 de la Miami, în fața jucătoarei spaniole Paula Badosa, scorul fiind 1-6, 6-4, 6-3. Acesta a fost primul său meci oficial după reducerea sancțiunii în cazul său de dopaj, de la patru ani la nouă luni.

Deși a revenit pe teren, ocupând locul 1.143 în clasamentul mondial și acumulând 10 puncte la Miami Open, Halep a fost nevoită să se retragă din echipa României pentru meciul împotriva Ucrainei din Billie Jean King Cup (12-13 aprilie), din motive medicale, conform anunțului Federației Române de Tenis.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Sport Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel