Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Simona Halep: "Sunt obosită, parcă am 100 de kilograme. Plec în vacanță două săptămâni"
WhatsApp
Simona Halep spune că este mulțumită de jocul prestat la Wimbledon, dar se simte foarte obosită și va pleca două săptămâni într-o vacanță. 
Simona Halep și noile dezvăluiri în cazul acuzațiilor de dopaj - ITIA face un anunț crucial

După ce a fost învinsă fără drept de apel în semifinalele de la Wimbledon de o jucătoare mult mai slab clasată, Halep spune că jocul ei a fost mai bun decât acum 3 ani, atunci când a reușit să câștige turneul londonez de pe iarba de la Wimbledon. 

"Am primit o stratistică de la antrenor și am progresat mult față de 2019, când am câștigat. Tot jocul meu e mai agresiv decât în 2019, e un lucru bun, asta îmi doresc și sper să mențin același nivel zi de zi.

Am jucat rapid, am schimbat direcțiile destul de bine, m-am mișcat bine. Fizic sunt bine, nu am nicio accidentare. Cred că am progresat. Azi a intervenit oboseala, dar sunt lucruri pozitive. Îmi doresc, obiectivul e să joc și să câștig cât mai mult. Obiectivul e să joc la fel și pe hard. O să fie ceva nou, dar eu cred că pot să joc bine și acolo.

Eu chiar vreau o vacanță acum, parcă am 100 de kilograme, sunt obosită, au fost patru săptămâni intense, am muncit zi de zi și am ajuns la oboseală. Vreau să stau una-două săptămâni”, a spus Simona Halep. 

 

Simona Halep, eliminată de la Wimbledon, de o jucătoare mai slabă

 

 

Reamintim că jucătoarea română de tenis Simona Halep a ratat calificarea în finala turneului de Mare Şlem de la Wimbledon, după ce a fost învinsă de kazaha Elena Rîbakina, cu 6-3, 6-3, joi, în penultimul act la All England Club.

Halep (30 ani, 18 WTA), cap de serie numărul 16, s-a înclinat după o oră şi 17 minute.

Campioană la Londra în 2019, Simona Halep, care în 2021 nu a participat la Wimbledon, fiind accidentată (ediţia din 2020 a fost anulată), a încheiat astfel o serie de 12 victorii consecutive la Grand Slam-ul pe iarbă.

Rîbakina (23 ani, 23 WTA), la prima ei semifinală de Grand Slam, a condus ostilităţile în ambele seturi. În primul set, Rîbakina a condus cu 3-0, avantaj care s-a dovedit a fi decisiv, kazaha câştigând cu 6-3. În actul secund, Rîbakina a avut 2-0, Halep a reuşit să revină şi să egaleze, 2-2, dar apoi kazaha a făcut un nou break şi s-a impus cu 6-3.

Deiferență s-a făcut la serviciu

 

Halep a suferit la serviciu, încheind cu 9 duble greşeli, în timp ce Rîbakina a totalizat 5 aşi. Rîbakina a avut mai multe lovituri direct câştigătoare, 21-16, iar la erori neforţate raportul a fost echilibrat, 16 pentru kazahă, 15 pentru Halep.

Halep şi Rîbakina sunt la egalitate în meciurile directe, 2-2, după ce s-a impus în 2020 în finală la Dubai, cu 3-6, 6-3, 7-6 (5), şi în 2021, în turul al treilea la US Open, 7-6 (11), 4-6, 6-3. Rîbakina a obţinut prima victorie în 2019, în optimi la Wuhan, când Halep a abandonat la scorul de 4-5.

Simona Halep rămâne cu un cec de 535.000 de lire sterline.

În finală, Rîbakina o va înfrunta pe tunisianca Ons Jabeur, care a dispus în prima semifinală de germanca Tatjana Maria în trei seturi, 6-2, 3-6, 6-1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Sport Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel