Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Simona Halep amână revenirea pe teren din cauza unei accidentări la genunchi.  ”A fost o perioadă foarte dificilă”
WhatsApp
Simona Halep le-a transmis fanilor un mesaj privind starea ei de sănătate. 
Sursă FOTO: Facebook - Simona Halep

Dificultățile persistă pentru Simona Halep în a doua fază a carierei sale. După ce a revenit pe teren la turneul de la Miami, în urma descalificării pentru dopaj, românca a mai participat doar la un singur turneu, WTA 125 de la Paris. Recent, Halep a fost văzută la nunta fotbalistului român Ianis Hagi, dar nu au apărut informații despre revenirea ei pe teren.

Astăzi, sportiva a făcut un anunț pe Instagram privind starea sa de sănătate: „Am vrut să vă ofer un mic update despre sănătatea mea, deoarece am fost departe de terenul de tenis în ultima perioadă. Nu este cea mai bună veste pe care o pot da, dar vreau să o împărtășesc oricum. De câteva luni mă lupt cu o accidentare la genunchi. Este o accidentare pe care nu am mai avut-o până acum și este greu de gestionat pentru că durerea este persistentă.”

Simona Halep a explicat că accidentarea la genunchi a fost o provocare nouă și dificilă de gestionat. Durerea persistentă a determinat-o să își ia timpul necesar pentru a se recupera corect, alegând să nu se antreneze și să joace prin durere.

„A fost o perioadă foarte dificilă (aproape doi ani) din punct de vedere mental și emoțional pentru mine și să mă lupt fizic pe deasupra cu siguranță nu ajută. Am decis să-mi iau timpul necesar pentru a mă recupera corect, mai degrabă decât să mă antrenez și să joc prin durere. Instinctul meu a fost întotdeauna să încerc să mă întorc cât mai curând posibil, dar nu sunt o mașinărie, sunt o ființă umană și am nevoie de timp să mă recuperez din tot ceea ce am trecut”, a mai adăugat Halep.

Simona Halep a promis că va ține fanii la curent cu evoluția stării sale de sănătate și le-a mulțumit pentru sprijinul constant. Rămâne de văzut când va putea să revină pe teren și să își continue cariera.

.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Simona Halep (@simonahalep)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Sport Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel