Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Simona Halep - Julia Goerges, REZULTAT FINAL
WhatsApp
Jucătoarea română de tenis Simona Halep s-a calificat, în această seara, în semifinalele turneului WTA de la Doha, dotat cu premii totale de 916.131 dolari, după ce a învins-o pe germanca Julia Goerges, cu 7-6 (1), 7-6 (6).

Halep a început partida furtunos şi în mai puţin de 14 minute a făcut 4-0 cu Goerges, cu break-uri la 0-0 şi 2-0, relatează Știrile PRO TV. Germana a luat doar trei puncte în primele trei ghemuri şi părea o pradă uşoară pentru fostul lider WTA. Atentă şi eficientă la retur pe serviciul puternic al Juliei Goerges (1,80 metri înălţime), Halep i-a tocit reverul adversarei, o lovitură ce nu este un punct forte al acesteia. Goerges nu a servit grozav cu primul şi a părut total depăşită în aceste momente de început ale jocului, pentru că nici lovitura ei năpraznică cu dreapta nu prea şi-a atins ţinta.

Germana a schimbat abordarea, avansând către fileu şi apelând la scurte, iar evoluţia ei s-a îmbunătăţit. De partea cealaltă, Halep a început să nu mai găsească reverul rivalei, să-i trimită mingile mai mult către dreapta şi sportiva germană şi-a reglat această armă devastatoare pe care o deţine. În plus, românca şi-a pierdut ritmul sufocant din start, a început să serveacă slab, să greşească, mai ales cu loviturile ei favorite de rever şi scorul s-a strâns uşor, uşor.

La 4-1, Halep a condus cu 40-0, dar Goerges a luat ghemul, pe serviciul româncei. Halep a câştigat imediat pe serviciul adversarei şi a pus iar două break-uri avantaj pe tabelă. La 5-2, ea a ratat două mingi de set, la 5-3 încă una, iar Goerges, cu o evoluţie din ce în ce mai bună, s-a încărcat cu încredere şi a egalat la 5. Setul a ajuns în tie-break, pe care Halep l-a câştigat clar, cu 7-1, după 54 de minute.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Sport Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel