Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Simona Halep, în sferturi la Toronto. Meci echilibrat 
WhatsApp
Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Toronto, Canada. 

Jucătoarea română de tenis Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală ale turneului WTA 1.000 de la Toronto, dotat cu premii totale de 2.527.250 de dolari, joi, după ce a învins-o pe elveţianca Jil Teichmann, cu 6-2, 7-5.

Halep (30 ani, 15 WTA), cap de serie numărul 15, a trecut după o oră şi jumătate de Teichmann (25 ani, 21 WTA), care o învinsese în turul secund pe estoniana Anett Kontaveit, numărul doi mondial.

Fostul lider mondial a început în forţă şi a condus cu 3-0, Teichmann a redus ecartul (3-2), dar au urmat alte trei ghemuri consecutive şi Halep a luat primul set cu 6-2.

Actul secund a fost mult mai echilibrat, iar Teichmann a fost în faţă cu serviciul până la 5-5, când Halep a făcut break, iar apoi a încheiat conturile (7-5), după ce a salvat o minge de break.

Simona Halep - Coco Gauff, în semifinale la Toronto

 

Halep şi-a asigurat un cec de 61.300 de dolari şi 190 de puncte WTA, iar în sferturi o va înfrunta pe tânăra jucătoare americană Coco Gauff, care a dispus de belarusa Arina Sabalenka în trei seturi, cu 7-5, 4-6, 7-6 (4), după trei ore şi 11 minute.

Halep a câştigat toate cele trei meciuri directe cu Gauff (18 ani, 11 WTA), finalistă anul acesta la Roland Garros. Simona s-a impus în 2019 în optimi la Wimbledon, cu 6-3, 6-3, şi de două ori anul acesta, în turul al treilea la Indian Wells, cu 6-3, 6-4, şi în optimi la Madrid, cu 6-4, 6-4.

Halep a câştigat de două ori Openul Canadei, care se dispută alternativ la Montreal şi Toronto, de fiecare dată impunându-se când competiţia a avut loc la Montreal (2016, 2018). De asemenea, are şi o finală jucată în Canada, în 2015, chiar la Toronto.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Sport Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel