Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Simona Halep, CALIFICARE fără emoţii în semifinalele turneului de la Praga (WTA)
WhatsApp
Jucătoarea română de tenis Simona Halep, principala favorită, s-a calificat fără emoţii în semifinalele turneului WTA de la Praga, dotat cu premii totale de 202.250 dolari, vineri, după ce a învins-o pe poloneza Magdalena Frech cu 6-2, 6-0.

Halep (28 ani), numărul doi mondial, a obţinut victoria în doar 59 de minute în faţa unei adversare intrate pe tabloul principal din postura de ''lucky loser'' (22 ani, 174 WTA).

Meciul a fost unul fără istoric, deşi Simona a comis unele erori, mai ales la serviciu (4 duble greşeli), însă s-a remarcat o creştere de nivel în jocul româncei faţă de partidele anterioare. Halep a avut multe lovituri câştigătoare, 22-6, ambele jucătoare făcând câte 16 erori neforţate.

Halep şi-a asigurat un cec de 8.035 dolari şi 110 puncte WTA, iar în penultimul act o va înfrunta pe învingătoarea dintre românca Irina Begu şi spaniola Sara Sorribes Tormo, meci programat vineri. Begu a învins-o, tot vineri, pe elveţianca Leonie Kung, într-un final dramatic, cu 6-7 (3), 7-5, 7-6 (7). 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Sport Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel