Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Simona Halep a învins-o pe Sorana Cîrstea şi s-a calificat în sferturi la Indian Wells (WTA)
WhatsApp
Simona Halep a învins-o pe Sorana Cîrstea cu 6-1, 6-4, marţi, în duelul româncelor din optimile de finală ale turneului de tenis WTA 1.000 de la Indian Wells (California), dotat cu premii totale de 8.584.055 de dolari. 
Foto: Facebook / Simona Halep

Într-un duel de tenismene din România, Simona Halep, câștigătoarea a două titluri de Grand Slam, a învins-o marți pe Sorana Cîrstea și a câștigat primul bilet din sferturile de finală ale turneului de la Indian Wells.

Halep, aflată pe locul 26 în clasamentul WTA, a învins-o de Cîrstea (nr. 27) cu 6-1 și 6-4 într-o oră și 22 de minute pe terenul de la gaura centrală de la Indian Wells (California).

Halep, campioană la Indian Wells în 2015, va juca în sferturile de finală ale acestui turneu WTA 1000 pentru prima dată din 2018.

Constănțeanca a făcut un prim set de excepție, în care a cedat un singur game, când conducea deja cu 4-0, în condițiile în care primul serviciu i-a intrat în proporție de doar 45%.

Cîrstea a început bine setul secund, conducând cu 2-0 și break avans și dând impresia că ar putea echilibra partida. Halep a revenit însă imediat, a dus setul cap la cap până la 4-4, după care și-a valorificat serviciul și a făcut un break decisiv, cu care a închis meciul.

Pentru prezența în optimile de finală, Sorana Cîrstea va fi recompensată cu 95.575 dolari și 120 de puncte, însă nu va reuși să o depășească pe rivala sa de marți în clasamentul jucătoarelor din România.

În schimb, Simona Halep va fi recompensată pentru accederea în sferturi, cu 179.940 dolari și 215 puncte, care, în funcție de rezultatele lui Leylah Fernandez și a Elenei Rybakina, ar putea-o readuce în top 20.

În sferturile de finală, Halep o va întâlni pe câștigătoarea partidei dintre Petra Martic și Liudmila Samsonova.

 

Actualizare...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Sport Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel