Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Și-au legat un prieten cu scoci de copac și au filmat totul pentru a pune pe TikTok
WhatsApp
Mai mulți tineri și-au legat un prieten cu scoci de un copac. Totul pentru a posta imaginile pe TikTok.

Mai mulți tineri din Chișinău care au vrut să facă un video pentru TikTok au ajuns pe mâna Poliției. În goana după vizualizări și like-uri, și-au legat un prieten de un copac și au filmat totul.

La fața locului s-a deplasat imediat un echipaj de Poliție pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. Ajunși la fața locului, polițiștii au depistat mai mulți tineri, unul dintre care era legat de un copac cu ajutorul unei pelicule transparente, iar altul înregistra toate acțiunile cu telefonul mobil. 

Doi tineri au fost conduși la Inspectoratul de Poliție Centru. În cadrul documentării aceștia au fost identificați. Ei s-au dovedit a fi cu vârstele de 19 și 29 de ani. 

În cadrul audierilor aceștia și-au recunoscut vina comunicând că făceau filmulețe pentru a le posta pe rețeaua TikTok. 

În urma cercetării cazului, în acțiunile tinerilor au fost constatate elemente constitutive ale contravenției prevăzute de art. 354 din Codul contravențional "Huliganism nu prea grav", fapt pentru care le-au fost întocmite procese-verbale.

Angajatul Poliției care apare în imagine era venit la apel și înregistra acțiunile tinerilor pentru a fi anexate la material, scrie publicația știri.md.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel