Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Shaormeriile lui Tzancă Uraganu, închise: „Au venit cei de la ANPC și au găsit niște mici detalii”
WhatsApp
Shaormeriile lui Tzancă Uraganu aveau un succes răsunător, însă au fost închise în urma controalelor făcute de inspectorii ANPC. Vedeta le-a povestit oamenilor cu sinceritate care au fost problemele, afirmând că este un om corect și va repara greșelile făcute.
Shaormeriile lui Tzancă Uraganu, închise: „Au venit cei de la ANPC și au găsit niște mici detalii” / Foto: Captură video youtube

Tzancă Uraganu este un cunoscut manelist, care a profitat de succesul lui în lumea muzicii și și-a încercat norocul și în lumea afacerilor. Mai exact în urmă cu puțin timp, artistul și-a deschis două shaormerii în București și Ploiești. Nu a durat mult, iar cozile la cele două locații erau interminabile, toată lumea fiind curioasă de gustul lor. 

Din nefericire, atât pentru el, cât și pentru fanii lui, care erau clienți fideli deja, cele două shaormerii au fost închise de ANPC. Pentru a nu lăsa fanii pe gânduri, Tzancă Uraganul le-a explicat clar pe Facebook și nu a ascuns adevărul față de ei. „Problemele au fost următoarele..”

 

Tzancă Uraganul a închis și shormeria de la Ploiești, după ce ANPC a închis-o pe cea din capitală

 

Inspectorii ANPC au fost în control la shormeria lui Tzancă din București, iar artistul nu a scăpat nepedepsit. Însă, locația de la Ploiești a fost închisă la decizia artistului, deoarece vrea să facă și acolo modificările necesare. 

Chiar dacă în urma controlului, ANPC a considerat că sănătatea consumatorilor este pusă în pericol, Tzancă Uraganu i-a asigurat pe fani că problemele descoperite sunt minore și că el nu ar servi niciodată mâncare stricată. 

”Shaormeria de la București și Ploiești, dar acolo pentru că am vrut eu, au fost închise câteva zile. Cea de la București trebuia închisă pentru 24 de ore, pentru că au venit cei de la ANPC și au găsit niște mici detalii. Problemele au fost următoarele. Maioneza, ketchup-ul și toate sosurile, în loc să fie între 4 și 8 grade în frigider, au fost la 9 grade. Am avut o folie pe frigiderul pe care l-am luat și a trebuit să o dăm jos, o altă mică problemă. Am avut grafica greșită afară, o scară din bucătărie avea defecțiuni.”, a spus Tzancă Uraganu pe Facebook.

 

Vedeta i-a felicitat pe inspectorii ANPC că iau măsuri.

 

Tzancă Uraganu le-a cerut iertare fanilor pentru micile greșeli pe care le-a făcut la început de drum și i-a felicitat pe inspectorii ANPC că iau măsuri. De asemenea, artistul a mai specificat că este serios când vine vorba de afacerile lui, iar aceste probleme minore vor fi rezolvate.

”Să nu se înțeleagă că la noi există vreodată și nici nu va exista vreodată mâncarea să nu fie bună, proaspătă sau să fie expirată, cum au găsit la alte restaurante”, a mai spus el conform Spynews.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel