Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Sfârșit tragic pentru un român. Bărbatul a murit carbonizat într-un incendiu izbucnit în locuinţa sa din comuna Fălciu
WhatsApp
Un bărbat în vârstă de 65 de ani a murit carbonizat, duminică, într-un incendiu izbucnit în locuinţa sa din comuna Fălciu, au informat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui.

"Punctul de lucru Murgeni din cadrul Detaşamentului de pompieri Bârlad intervine cu o autospecială de stingere cu apă şi un echipaj specializat pentru limitarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit într-o locuinţă din localitatea Bozia, comuna Falciu.

Din nefericire, sub acoperişul prăbuşit al casei a fost găsit cadavrul carbonizat al unei persoane în vârstă de 65 ani", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu.

La finalul intervenţiei, pompierii militari vor stabili cauza producerii incendiului. Poliţiştii au demarat verificări, în acest caz fiind deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. 

Un alt accident rutier mortal s-a produs în Teleorman, în această seară. În impact, și-a pierdut viața un bărbat, iar alte trei persoane au ajuns la spital.

 

Un român a murit pe loc, iar alți trei au ajuns la spital. Coliziune frontală între două mașini, în această seară, în Teleorman

 

Un bărbat a murit și trei persoane au ajuns la spital în urma unui accident produs duminică seara, în Teleorman.  Două autoturisme, în care se aflau patru persoane, au intrat în coliziune pe drumul E70. Potrivit ISU Teleorman, în urma accidentului au fost patru victime, trei bărbați și o femeie, dintre care una încarcerată, în stop cardiorespirator.

Potrivit ISU Teleorman, în urma accidentului au fost patru victime, trei bărbați și o femeie, dintre care una încarcerată, în stop cardiorespirator.

Femeia și doi dintre bărbați, conștienți și cooperanți, cu multiple traumatisme, au fost preluați de echipajele SAJ și SMURD, au primit primul ajutor calificat și au fost transportați la U.P.U. Alexandria.

Bărbatul aflat în stop cardiorespirator, a fost scos de pompieri din caroseria deformată a mașinii și predat unui echipaj medical din cadrul SAJ Teleorman, care a început imediat manevrele de resuscitare. Ulterior, victima a fost declarată decedată. Pompierii au continuat misiunea pentru asigurarea măsurilor P.S.I. și îndepărtarea elementelor de caroserie de pe carosabil.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel