Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Sfârșit tragic pentru un român. A uitat să tragă frâna de mână și a murit strivit
WhatsApp
Un bărbat de 52 de ani, din județul Botoșani, a murit, astăzi,  după ce a fost strivit de propriul autoturism. Din primele date ale polițiștilor, bărbatul a uitat să tragă frâna de mână. 
Un bărbat a uitat să tragă frâna de mână și a murit strivit de propria mașină

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Botoşani, Dorina Lupu, accidentul  s-a înregistrat chiar la intrarea în curte, bărbatul fiind găsit sub maşină de soţia lui, care a sunat după ajutor.

„La faţa locului au ajuns un echipaj din cadrul Punctului de Lucru Darabani, echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD şi o ambulanţă aparţinând Serviciului de Ambulanţă Judeţean. Victima a fost scoasă de sub autoturism de către pompieri şi preluată de echipajele medicale care au început imediat manevrele de resuscitare. Din nefericire, s-a constatat decesul”, a afirmat Lupu, citată de Agerpres.

Primele date ale Poliției arată că bărbatul a uitat să tragă frâna de mână, asttfel autoturismul a luat-o la vale, chiar când închidea portieră.

Weekend negru. Accidente rutiere cumplite în toată țara. Care sunt cauzele 

 

În acest weekend, românii au fost victimele mai multor accidente rutiere, atât în țară, cât și în străinătate. Sâmbătă seara un tânăr de 19 ani și-a pierdut viața, iar prietenul său, de acceeși vârstă a ajuns în stare gravă la spital.

De asemenea, astăzi, a murit  românca de 15 ani, accidentată sub ochii mamei sale, în Italia.

Părinții, tatăl Gabriel și mama Cătălina au decis, astăzi,  să-i doneze organele. Înmormântarea tinerei va avea loc miercuri, ora 14.00, relatează sursa citată. Larisa este plânsă de familie, de prieteni dar și de comunitatea italiană.

„Întreaga comunitatea este profund îndurerată” – a spus Don Agostino Bagliani, preot paroh în Capriolo. „Am vorbit cu familia care, deși nu este catolică, a acceptat propunerea mea de a găzdui funeraliile în biserica parohială. Slujba va avea loc cu un rit creștin ortodox, conform acordurilor cu biserica românească”, a precizat preotul paroh din Capriolo, citat de Giornale di Brescia.

Potrivit ueni statistici a IGPR, cele mai frecvente cauze ale accidentelor rutiere sunt viteza, neatenția, oboseala, consumul de alcool, utilizarea telefonului mobil, neadaptarea vitezei la condițiile meteo și de trafic.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel