Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Sfârșit tragic pentru un bărbat din New York. A fost zdrobit după ce un sinucigaș a căzut peste el
WhatsApp
Un bărbat de 61 de ani a avut un sfârșt tragic. Bărbatul a murit după ce un sinugicaș s-a aruncat de pe un bloc cu 12 etaje și a căzut peste el.
Sfârșit tragic pentru un bărbat din New York

Polițiștii din New York au avut parte de o scenă cumplită, după ce un tânăr de 25 de ani s-a aruncat în gol. Trupul acestuia a căzut pe un bărbat care a avut ghinionul să treacă în această zonă. Impactul a fost atât de violent, încât niciunul dintre cei doi nu au mai putut fi salvați.

Nu se cunosc motivele pentru care tânărul a ajuns să-și ia viața, însă, psihologii trag un semnal de alarmă cu privire la numărul mare de sinucideri din timpul pandemiei.

Clădirea cu 12 etaje din Yonkers a ajuns să fie „ locul perfect” pentru curmarea vieților, precizează nbcnews.com

Un bărbat din New York a avut un sfârșit tragic. De ce se tem polițiștii și psihologii 

 

Acesta nu este singurul caz de deces accidental.  Recent, de pe clădirea din Yonkers s-a aruncat în gol și un bărbat  care a aterizat peste o femeie din San Diago. Și în acest caz cei doi au murit pe loc.

”Incidentul este o situație tragică, iar ancheta este în derulare.

Departamentul de poliție oferă condoleanțe familiilor ambilor bărbați”,a transmis  Poliția din Yonkers, citată de sursa menționată. Psihologii și polițiștii spun că numărul celor care își iau viața a crescut considerabil. Ei cred că izolarea și pierderea locurilor de muncă, generate de pandemia de Covid, îi fac pe oameni să recurgă la gestul suprem.

Psihologii îndeamnă la sprijin specializat, Aproape toate statele au înființat linii de telefon speciale, în care persoanele aflate în impas pot cere ajutor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel