Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Sfârșit cumplit pentru un român, în Germania: Un șofer a dat alerta după ce a observat două picioare ieșind dintr-un container cu haine
WhatsApp
Un român, în vârstă de 43 de ani, a sfârșit în mod tragic în Rommerskirchen, landul Renania de Nord-Westfalia, Germania.
Foto ILUSTRATIV

Potrivit primelor informații un șofer care a trecut pe lângă un container de haine second hand de lângă parcul Mariannenpark din Rommerskirchen a observat că două picioare de om atârnau acolo. A dat alarma, iar autoritățile ajunse la fața locului au constatat că bărbatul era decedat.

Român, împușcat de un polițist, în Germania: „S-a deschis o anchetă. Se investighează dacă a tras cu arma prea devreme”

Pompierii au tăiat apoi containerul pentru a scoate corpul neînsuflețit al românului din interior. Medicii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic pentru bărbat, declarând decesul acestuia. 

Polițiștii susțin că bărbatul este cetățean român, rezident în Köln. S-a deschis o anchetă pentru a se investiga acum dacă a fost un accident tragic sau o crimă.

Germania. Tânără româncă, lăsată fără viață de iubitul ei. Amândoi ar fi trebuit să muncească la târgul de Crăciun

 

Vezi și 

 

Tânăr mort în Italia, după ce a rămas blocat într-un container pentru haine

 

În luna mai a acestui an, Mihai, un moldovean de 29 de ani din Italia, a sfârșit în același mod. A murit sufocat după ce și-a băgat capul în containerul pentru haine la Fincantieri. Băiatul nu era un om al străzii, ci un cap de familie, un om muncitor.

Polițiștii au identificat victima tragicului accident, iar anchetatorii au căutat să înțeleagă ce căuta tânărul în container: avea un loc de muncă și o casă, deși a fost descris de mulți drept un tânăr singuratic. Cu siguranță, însă, nu este o persoană fără adăpost, cum s-a crezut în primă instanță.

Citește continuarea AICI...

-----------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din Germania, puteți intra pe grupul de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următorul link: 

-> https://chat.whatsapp.com/IsdGvKkdEY4JJhueZBrtNW   

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel