Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Serghei Mizil critică bătrânii bogați cu iubite tinere: "Tu la 65 de ani nu te poți apleca și îți iei fată de 19 ani?"
WhatsApp
Serghei Mizil critică bărbații care trec de 60 de ani și își fac iubite foarte tinere. 

Serghei Mizil a fost invitatul lui Denise Rifai la emisiunea 40 de întrebări de la Kanal D. Acesta se arată dezgustat de barbații care trec de 60 de ani și pentru că au bani și putere aleg să aibă iubite cu 40 de ani mai tinere. 

"Ăștia când au îmbătrânit, au dat de bani și de putere, toți își fac iubite tinere. Băi, cocleală bătrână, nu vezi cum arăți? Tu ai 65 de ani, nu te poți apleca și îți iei fată de 19 ani, că ești tu frumos. Cum să fii frumos? Și eu, când trec seara prin casă și e lume la mine, tușesc. Ca să știe că trec pe acolo, să nu se sperie să cadă jos. Îi atenționez că trec. Și toți au înnebunit cu iubite tinere. Toți ăștia se vopsesc, își fac pe cap, își fac lifting. Măi stafido! E o boală, cum ajung acolo... cum fac de-astea, își lasă femei bune. Găinile astea lasă femei care i-au ajutat să devină milionari, să facă avere. Și ăștia acum fug după astea tinere. " a spus Serghei Mizil la emisiunea "40 de întrebări".

Serghei Mizil: "Le-am spus fetelor mele să fie stăpâne pe banii lor"

 

Nu întâmplător Serghei Mizil critică bărbații care caută să profite de fetele tinere. Serghei Mizil este tatăl a două fete, ca urmare a două căsătorii. Acesta spune că și-a învățat fiicele să fie independente și să facă propriii bani. 

"Din punctul meu de vedere, o femeie trebuie să se îngrijească tot timpul, să facă sport. Eu le-am dat sfat la fetele mele să fie pe banii lor și să nu atârne niciodată la fraier. Că știi cum e, ca toți prietenii mei, se vopsesc, își fac lifting, ochii așa, își ia una de 20 de ani și repede i-a luat casa. E bine ca femeile să fie stăpâne pe banii lor și tot timpul să încerce să se întrețină. Eu sunt de acord să-ți faci o înfrumusețare așa, o corectură, dar să nu exagerezi. Am mai auzit și femei care se plângeau că nu au sâni, că se simt inferioare. Băi, ți le faci dar nu imense. Nu vreau să dau nume, erau unele care mă strigau și nu le recunoșteam pe stradă. Nu e bine nici în halul ăsta să te duci în partea asta. Femeile trebuie să fie îngrijite, nu-mi plac gospodinele. Eu n-am acceptat niciodată ca nevasta mea să gătească, să facă curat. Femeia nu trebuie să miroasă a cartofi," a mai spus Serghei Mizil. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
pixel