Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Scandal la Realitatea TV. Rădulescu: "Sunteţi un agent electoral". Marinela Mititelu: "Stop!"
WhatsApp
Au fost contre dure în studioul emisiunii "Casa Poporului", între moderatoarea Marinela Mititelu şi deputatul PSD, Cătălin Rădulescu.

Cei doi au avut un schimb de replici când jurnalista de la Realitatea TV a încercat să îi pună o întrebare legată de prezenţa la vot.

"Marinela Mititelu: Sunteţi de acord că trebuie să iasă românii la vot?

Cătălin Rădulescu: Noi ne scoatem oamenii noştri la vot, staţi fără grijă!", ia spus scurt, deputatul.

 

Cătălin Rădulescu: "Sunteţi agenţi electorali"

 

Marinela Mititelu a continuat să vorbească despre sondajele care nu sunt favorabile PSD-ului. Atunci, politicianul a început să arunce cu acuzaţii la adresa postului de televiziune.

"Cătălin Rădulescu: Eu am înţeles că dvs, Realitatea, sunteţi agenţi electorali. Ai cui? Ai USR, ai PNL? Ai cui sunteţi? Ştiţi că trebuie să fiţi echidistantă într-o emisiune.

Marinela Mitielu: Nu ştiu de unde aţi tras concluzia asta. Nu aveţi de gând să fiţi un pic disciplinat? Stop! Stop! Aşi revărsat foarte multe acuzaţii la adresa imparţialităţii moderatorului. Ascultaţi până la capăt ce voiam să vă întreb. Vorbiţi încontinuu odată cu mine, nu ştiu ce spuneţi. Puteţi să mă ascultaţi? (...) Vă doriţi sau nu să vină multă lume la vot? Convine sau nu PSD-ului să vină multă lume la vot?

Cătălin Rădulescu: Vreţi să mă auziţi sau să îmi impuneţi ce să spun?

Marinela Mititelu: V-aţi enervat. Nici întrebările nu mai vreţi să le ascultaţi. 

Cătălin Rădulescu: Nu suntem nervoşi deloc, suntem foarte calmi. Cred că dvs. vă enervaţi, că auziţi sondajele. Noi, totdeauna, PSD-ul, ne-am sccos la vot oamenii noştri. Noi suntem organizaţi şi acum, în fiecare comună, în fiecare oraş. Noi vom aduce oamenii la vot categoric. Ce fac ceilalţi, vă rog să îi întrebaţi pe ei".

Citeşte şi: Cătălin Rădulescu îl critică pe actorul Şerban Pavlu şi face o GAFĂ simultan: Un limbaj "vagabondesc"

Cei doi au mai avut înainte de acest moment tensionat un schimb de replici după ce deputatul a criticat limbajul "vagabondesc" al actorului Şerban Pavlu, care a realizat un clip critic la adresa PSD-ALDE, moment în care Marinela Mititelu i-a spus că nu este în măsură să dea lecţii din moment ce colegii săi de partid au comis derapaje de limbaj şi de comportament, în Parlament.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Europarlamentare 2019 Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel