Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
SCANDAL, în direct, la Romania TV. Băsescu către un invitat: „Nu puteați rezista mai mult de 50 minute fără să deveniți PORC”
WhatsApp
Traian Băsescu și sociologul Mirel Palada s-au jignit, în direct, la România TV. Europarlamentarul Traian Băsescu spune că în mod categoric în al doilea tur al alegerilor prezidenţiale va susţine candidatul dreptei, Băsescu criticând PSD despre care spune că, în condiţiile în care a majorat salarii şi pensii, a ajuns la scorul PDL care a tăiat salariile bugetarilor.
Sursa foto: captură România TV

„De zece ani am o curiozitate. O spun fără răutate: unele persoane consideră că așa aveți dumneavoastră felul de a vorbi, altele consideră următorul lucru: consumați anumiți substanțe", a zis Mirel Palada.

„Domnule Palada, nu puteați rezista mai mult de 50 minute fără să deveniți porc”, a fost replica lui Traian Băsescu, în direct, la România TV.

Citește și Traian Băsescu: „Iohannis a câștigat alegerile înainte să se desfășoare"

Fostul președinte Traian Băsescu a declarat, duminică, la România TV că succesorul lui la Cotroceni, va câștiga detașat un nou mandat. Întrebat duminică seară, într-o emisiune la România TV, dacă în turul doi va susţine candidatul dreptei, Traian Băsescu a răspuns: „Categoric da!".

Fostul preşedinte al României a criticat PSD, sunând că acest partid nu a ştiut să gestioneze capitalul electoral pe care l-a avut. "Uitaţi-vă la PSD, au primit 46% încredere. Nu au ştiut ce să facă cu acele procente. (...) În condiţiile în care au mărit salarii, au mărit pensii, au ajuns la rezultatul la care am ajuns eu anunţând reducerea salariilor. Cum e posibil: câtă lipsă de capacitate de a lucra, ca partid politic, să ai? Dar nu aş plânge PSD-ul, eu m-aş asigura să o putere de dreapta probabil va fi mai exigentă cu cheltuirea banilor în domeniul social dar va îndrepta resursa către investiţii eu sper că vor reuşi să facă un echilibru, pentru că nimeni nu spune că nu trebuiau mărite pensiile sau salariile.", a declarat Traian Băsescu.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel