Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
„Sărută-i picioarele și cere-ți scuze”. Româncă, răpită de un cuplu de conaționali, în Franța, după ce soția a aflat că soțul o înșeală: „A venit să dea explicații”
WhatsApp
Un cuplu de români a fost pus sub acuzare, duminică, 27 noiembrie, de instanța din Bobigny, Franța, pentru că sunt bănuiți că ar fi răpit și violat pe amanta soțului.
Sursa foto: captură fr.news.yahoo.com

Tânăra, tot româncă, în vârstă de 34 de ani, a ajuns la sediul de poliție Blanc-Mesnil (Seine-Saint-Denis), în noaptea de 23 spre 24 noiembrie. Ea și-a spus apoi povestea, care este „roman negru”, conform Actu 17, care relatează faptele. Locuia în Italia, dar a sosit pe 23 noiembrie în Franța și a fost preluată de Florin, iubitul ei, de 38 de ani, de naționalitate română. În mașină, ea a observat o mini-camera, dar nu i-a acordat atenție. Ajunsă în apartament, tânăra a constatat că soția bărbatului, Florentina este prezentă.

Acesta din urmă sare peste el și începe să-l insulte. Atunci i s-a ordonat să se dezbrace, ceea ce ea a refuzat. Atunci iubitul ei a amenințat-o cu un cuțit că îi „taie sânii” dacă nu se conformează. Ea ajunge să se supună, în timp ce este filmată de cuplu. Florin îi cere apoi să-i sărute picioarele soției și să-i ceară scuze. Apoi, ea este cea care o obligă să întrețină relații sexuale orale cu soțul ei. Filmul cu scena violului a fost trimis mai multor contacte ale victimei. De asemenea, cuplul de români i-a confiscat pașaportul și telefonul mobil.

„Sunt extrem de săraci. Le este frică să nu fie expulzați”. Zeci de români au adunat tone de deșeuri dintr-o tabără: „Sunt și copii care locuiesc acolo”

 

Cuplul de români neagă faptele

 

De asemenea, victima a trebuit să accepte o relație sexuală cu fiul cuplului, pentru a-și recâștiga libertatea. Totul a fost filmat din nou. Reușește în cele din urmă să scape, după ce a luat masa în casa familiei. Eaa profitat că cei doi români dorm pentru a ieși printr-o fereastră a apartamentului lor, situată la etajul 1 al unui imobil din Blanc-Mesnil.

Cuplul a fost arestat în dimineața zilei de 25 noiembrie. Florin neagă majoritatea faptelor. Potrivit acestuia, victima a venit știind că soția sa se afla acolo. Trebuia să vină pentru a „da explicații”, potrivit lui. În ceea ce privește relațiile sexuale, acestea ar fi fost consensuale. În ceea ce privește imaginile trimise rudelor, acesta spune că și-a dorit să se răzbune: victima ar fi făcut același lucru cu fotografiile soției sale.

Soția bărbatului neagă totul.

Franța. Un român dispărut de două luni, găsit fără viață într-un șanț

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel