Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Șapte tineri români și-au împărți pumni și picioare după un conflict izbucnit pe Facebook 
WhatsApp
Șapte adolescenți din Galați au fost surprinși de un jandarm, aflat în timpul liber, în timp ce agresau un alt tânăr. Bătaia ar fi pornit de la o dispută avută pe o rețea de socializare.  
Șapte tineri români și-au împărți pumni și picioare după un conflict, izbucnit pe Facebook

Un jandarm, aflat în timpul liber, a observat, joi după-amiază, în timp ce mergea spre casă, un grup de șapte persoane, care loveau cu pumnii și picioarele un tânăr.

Jandarmul a intervenit, iar cei șapte au fugit. Militarul a anunțat echipajul de jandarmerie, indicând direcția în care au fugit o parte dintre atacatori. Trei dintre tineri au fost prinși de jandarm, iar restul - de către echipaje de jandarmerie și poliție, scrie  viata-libera.ro.

"Persoana agresată are 19 ani și a fugit de la fața locului, dar a fost identificată, ulterior, de către forțele de ordine. Cei șapte tineri au fost conduși la sediul poliției în vederea continuării verificărilor. Aceștia au vârsta cuprinsă între 16 și 21 ani, motiv pentru care la sediul poliției au fost chemați și părinții minorilor", a anunțat Jandarmeria Galați.

Tânărul bătut va depune plângere împotriva agresorilor și își va scoate certificat medico-legal. Cercetările sunt continuate de poliție.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel