Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Șapte jucării erotice din aur, în valoare de 80.000 de euro, furate din sediul celui mai mare distribuitor din Spania
WhatsApp
Șapte vibratoare din aur sunt furate din sediul Dreamlove, cel mai mare distribuitor de jucării erotice din Spania. În urma furtului, efectuat în orașul Carmona din Sevilla, trei bărbați cu cagule au luat dildo-uri în valoare de 80.000 de euro, "foarte rare și ușor de identificat", potrivit companiei.

Prada din acest jaf se pare că va fi greu de vândut pe piața neagră: o mână de dildo-uri de lux. Sediul central al Dreamlove, cel mai mare distribuitor de jucării erotice din Spania, a fost călcat de hoți miercuri seara târziu. În timpul jafului, comis într-un depozit industrial situat în Parcul Logistic Carmona, în provincia Sevilla, hoții au sustras șapte vibratoare placate cu aur de 24 de carate, cu baze din oțel, evaluate la o valoare cuprinsă între 17.000 și 3.000 de euro fiecare. În total, dildo-uri în valoare de 80.000 de euro, potrivit calculelor făcute chiar de managerii firmei.

În plus, potrivit unor surse care au legătură cu ancheta și cu firma de articole sexuale, atacatorii au luat și 25.000 de euro care se aflau în seiful firmei. Cele șapte vibratoare din aur, care nu au fost depozitate în magazie împreună cu restul mărfii tocmai din motive de securitate, din cauza valorii lor ridicate, se aflau în cutia blindată aflată în zona administrativă a firmei, pe care hoții au reușit să o spargă cu topoare și lovituri.

Șapte vibratoare din aur, în valoare de 80.000 de euro, furate din sediul celui mai mare distribuitor de jucării erotice din Spania

 

Jaful - potrivit imaginilor de pe camerele de supraveghere aflate în posesia Unității de Poliție Judiciară a Guardia Civil din Carmona, care s-a ocupat de anchetă - a avut loc la ora 23.41 în acea noapte. În acel moment, trei indivizi cu cagule au ajuns la ușa principală, au spart-o și au căutat în întreaga clădire de 5.000 de metri pătrați până când au găsit biroul administrativ, unde au reușit să găsească seiful. În total, atacatorii nu au petrecut mai mult de o jumătate de oră în interiorul sediului Dreamlove, în timp ce alte trei persoane au vegheat într-o a doua mașină.

Surse din cadrul anchetei, care subliniază că hoții nu știau probabil că, pe lângă bani, urmau să găsească o avere în dildo-uri, sunt convinse că atacatorii fac parte dintr-un grup organizat, întrucât atacul a fost "foarte profesionist", până la punctul în care au tăiat strada cu garduri pentru a nu fi deranjați sau descoperiți și au tăiat iluminatul public. Anchetatorii, pe baza modului de operare, sunt convinși că este vorba de același grup care a jefuit deja de două ori companii din același parc de afaceri.

Hoții au intrat după bani, dar au tras lozul câștigător cu dildo-urile din aur

 

Proprietarul și directorul general al companiei, Mario Romero Molina, a explicat pentru publicația spaniolă „La Voz de Gaicia“ că Dreamlove este singura companie din Europa care are un "stoc semnificativ" de vibratoare din aur, deoarece prețul ridicat al acestora le face o "investiție riscantă". Chiar și așa, Dreamlove a ales să stocheze aceste articole, în special pentru o anumită piață de lux care există în Marbella și Paris.

Proprietarul companiei este convins că va fi foarte dificil să se debaraseze de vibratoarele furate, deoarece acestea sunt foarte rare și ușor de identificat și că nu există o piață neagră pentru aceste obiecte. Cel mai probabil, potrivit unor surse familiarizate cu cazul, este că aurul va fi extras din dildo-uri și vândut separat.

Compania Dreamlove, care are 74 de angajați, are o cifră de afaceri anuală de 18 milioane de euro și este una dintre cele mai importante firme de profil din Europa în domeniul producției și distribuției de jucării erotice, lenjerie și suplimente alimentare. Creșterea sa a fost exponențială în ultimii cinci ani, cu o creștere de 40% în fiecare an. Pe lângă faptul că vinde în Spania și într-o mare parte a Uniunii Europene, își exportă produsele, printre altele, în Statele Unite, Africa de Sud și Hong Kong.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel