Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
S-au tras focuri de armă la frontiera României cu Ucraina. Autoturism, abandonat într-o pădure, confiscat de polițiști
WhatsApp
Poliţiştii de frontieră din Botoşani au descoperit şi confiscat 2.950 de pachete cu ţigarete de contrabandă în valoare de peste 41.300 de lei şi au reţinut un autoturism, în valoare de 30.000 de lei, suspect a fi implicat în activitatea de contrabandă, se arată într-un comunicat de presă transmis, luni, de Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Iaşi.  
S-au tras focuri de arma la frontiera Romaniei cu Ucraina

Potrivit sursei citate, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Darabani au observat, duminică, în apropierea malului râului Prut, în zona pădurii din marginea localităţii de frontieră Păltiniş, două persoane care transportau în spate două colete voluminoase către un autoturism marca BMW X5, parcat în zona de pădure.

Pentru prinderea contrabandiştilor, poliţiştii de frontieră au făcut uz de armă, trăgând patru focuri de avertisment. "La vederea poliţiştilor de frontieră, profitând de configuraţia terenului, persoanele au abandonat coletele şi autoturismul şi au fugit în pădurea din apropiere. Deoarece cei în cauză nu s-au supus somaţiilor legale prin voce, poliţiştii de frontieră au fost nevoiţi să folosească armamentul din dotare, fiind executate patru focuri de avertisment în plan vertical, fără a fi înregistrate victime sau pagube materiale", se precizează în comunicatul ITPF.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă şi intrarea sau ieşirea din ţară prin trecerea ilegală a frontierei de stat a României, în vederea depistării şi identificării tuturor persoanelor implicate. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel