Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
„S-a simțit un adevărat zmeu în avion”. Un român beat criță, scandal la bordul unei aeronave ce venea din Franța - VIDEO
WhatsApp
Un pasager român „aflat sub influența licorilor bahice” a adresat injurii pasagerilor unei aeronave ce venea de la Lyon, potrivit Sindicatul Europol.
„A consumat alcool și s-a simțit un adevărat zmeu în avion”. Un român beat criță, scandal la bordul unei aeronave ce venea din Franța - VIDEO

„A consumat alcool și s-a simțit un adevărat zmeu în avion. Asta s-a întâmplat în urmă cu câteva zile când un pasager aflat sub influența licorilor bahice a adresat injurii pasagerilor unei aeronave ce venea de la Lyon.

Avion românesc prăbușit lângă Milano: 8 morți, între care și un copil. Unul dintre piloți ar fi fost român (VIDEO)

În momentul legitimării efectuate de către colegii noștri din cadrul Aeroportului Henri Coandă acesta a devenit recalcitrant, încercând să le smulgă din mână cartea de identitate, fapt pentru care a fost imobilizat și încătușat. Ulterior acesta a fost sancționat contravențional cu suma de 4.000 lei pentru săvârşirea fără drept a oricărui act de violenţă fizică sau verbală asupra unei persoane aflate în perimetrul unui aeroport.

Zilnic polițiștii de frontieră se confruntă cu situații similare, fiind nevoiți să intervină pentru restabilirea ordinii și liniștii în zona aeroportului. Îi felicităm pe colegii noștri pentru modul de intervenție, iar celor care consumă alcool și fac scandal atunci când călătoresc, le transmitem că sancțiunile sunt destul de mari și riscă să piardă zborul”, a scris pe Facebook Sindicatul Europol.

 

Scandal într-un avion TAROM după ce un român a refuzat să poarte masca

 

Român, scandal într-un avion, pe ruta Cluj - Londra

 

Anul trecut, un alt român a făcut scandal într-un avion, pe ruta Cluj - Londra. Chiar înainte ca aeronava să decoleze, românul a refuzat să-și pună masca de protecție.

Un bărbat de aproximativ 40 de ani a fost debarcat de poliţie dintr-un avion care a plecat de la Cluj spre Londra. Deşi purtarea măştii este obligatorie, el a refuzat să o poarte.

După ce personalul avionului a eşuat în negocierile cu bărbatul, a fost chemată poliţia. Dar nici poliţiştii nu au reuşit să-l convingă să-şi pună masca. Astfel încât, ei au fost nevoiţi să-l dea jos pe bărbat, care a rămas la sol. Pasagerii din avion au aplaudat gestul poliţiştilor.

Român, scandal într-un avion, pe ruta Cluj - Londra: Debarcat de polițiști, în aplauzele pasagerilor

Un pasager din avionul respectiv a relatat pentru Cluj24 cum s-au întâmplat lucrurile. „În seara de 18 octombrie 2021, cam în jurul orei 20:30, toată lumea era îmbarcată şi gata de pornire pentru zborul Ryanair spre Londra. Pilotul ne-a anunţat că vremea este nefavorabilă şi că probabil o sa avem întârzieri. Avionul părea gata de decolare, însă noi încă aşteptăm.

Nu eram foarte atent la ce se întâmplă, dar am văzut că două stewardese vorbeau mult cu o persoană aflata în primele locuri. Trec 10 minute, lumea îşi pierde răbdarea, iar un domn aflat în apropierea celor trei spune pe un ton răstit: „haideţi dom-le, puneţi-vă masca, ţineţi un avion întreg pe loc!”. Atunci am realizat ca avionul nu pornea din cauză că domnul respectiv refuza să poarte o mască”, spune Eric.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel