Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Rusoaică, căutată de Interopl, prinsă la Vama Siret. Femeia face parte dintr-o grupare militară interzisă
WhatsApp
O rusoaică de 36 de ani, care fusese dată în urmărire generală, a fost capturată, azi, la Vama Siret. Femeia face parte dintr-o grupare militară interzisă în Rusia.
Rusoaică, căutată de Interopl, prinsă la Vama Siret. Femeia face parte dintr-o grupare militară interzisă

Aceasta era înr-un autocar plin de refugiați care se deplasa spre Turcia. În seara zilei de 11 martie, rusoaica era împreună cu un copil în autocar, iar la controlul polițiștilor a ieșit în evidență în urma unei alerte introduse încă din 2019 de autoritățile germane.

Femeia era căutată prin mandat internațional de Interpol Moscova pentru că era acuzată de acte de terorism de către Federația Rusă.

Rusoaica a fost arestată și prezentată judecătorilor de la Curtea de Apel Suceava, care au emis un mandat de arestare preventivă pentru 15 zile.

 

Un ucrainean, deghizat în femeie, reţinut la frontiera României

 

Un ucrainean a încercat să treacă ilegal frontiera la punctul de control Porubne din Ucraina. Acesta s-a îmbrăcat în haine de femeie, şi-a luat copilul minor şi a prezentat, la controlul de frontieră, paşaportul soţiei. 

Inspectorul controlului de frontieră al barajului Cernăuți a informat că un ucrainean, în vârstă de 30 de ani, a încercat să treacă ilegal frontiera. Bărbatul, un locuitor din Kiev, s-a machiat, a îmbrăcat hainele soției, și-a pus o perucă și a încercat să înșele vigilența polițiștilor de frontieră, scrie pravda.com.ua.

Acum ucraineanu va trebui să răspundă conform legii, pentru tentativa de trecere ilegală a frontierei.

Potrivit autorităților ucrainene, alți 11 refugiați au fost reținuți de politiștii de frontieră din Mogiliv-Podilsky din regiunea Vinnytsia. Ucrainenii au venit din diferite regiuni ale Ucrainei şi au planificat să ajungă în Moldova in afara punctelor de control prin Dnister.

Aceștia au fost reținuți pentru traversare ilegală sau tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat a Ucrainei.

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel