Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Rusia ar putea fi exclusă pentru totdeauna din concursul de frumusețe Miss Univers
WhatsApp
Din cauza agresiunii și a războiului declanșat în Ucraina, reprezentanții Federației Ruse au fost descalificați de la multe turnee și concursuri internaționale. 
Rusia ar putea fi exclusă pentru totdeauna din concursul de frumusețe Miss Univers

Reprezentanților Rusiei li s-a interzis deja să participe la Eurovision. Acum următorul pas este concursul Miss Univers. Federația Rusă a fost privată de dreptul de a mai participa la acest concurs, a anunțat președintele "Miss Ukraine Universe" Anna Filimonova.

Aceasta a mai adăugat că a primit mai multe solicitări pentru a exprima poziția Ucrainei față de concursul  Miss Univers și pentru a cere îndepărtarea Federației Ruse. Anna Filimonova a anunțat deja conducerea concursului Miss Univers despre acest lucru, scrie UNIAN.

"Suntem încrezători că partenerii noștri de la Miss Univers vor lua decizia corectă. Rusia nu ar trebui să participe niciodată la acest concurs, pentru că va revolta multe țări care nu vor să vadă alături reprezentanta Rusiei", a explicat Filimonova.

Anna a adăugat că președintele prestigiosului concurs de frumusețe Miss Univers, Paula Shugart, sprijină Ucraina încă de la începutul războiului și este interesată de starea lucrurilor. 

Miss Univers este un concurs de frumusețe, care a fost creat în anul 1952 de către o firmă americană de textile. Scopul inițial era să facă concurență unui alt concurs, Miss World. 

Niciun reprezentant al Rusiei nu va participa la concursul Eurovision din acest an

 

Reamintim că Uniunea europeană de radio şi televiziune (European Broadcasting Corporation - EBU) a anunțat că niciun reprezentant al Rusiei nu va participa la concursul Eurovision din acest an, întrucât, în caz contrar, acest lucru „ar compromite competiția muzicală”. 

Finlanda anunțase anterior că nu va trimite niciun participant la finala concursului Eurovision 2022 dacă Rusiei i se va permite să participe. Și alți radio difuzori publici europeni, inclusiv cel din Ucraina, au cerut ca Rusia să fie exclusă din competiția muzicală.

 

Rusia, exclusă din toate competițiile fotbalistice internaționale

 

FIFA și UEFA au căzut de acord să elimine Rusia din toate competițiile fotbalistice până la ameliorarea conflictului armat din Ucraina. Astfel, prima reprezentativă a Rusiei nu a luat lua parte la barajul pentru Campionatul Mondial din Qatar.

De asemenea, UEFA a decis să întrerupă contractul de sponsorizare cu Gazprom. Compania petrolieră din Rusia vira anual forului european 48 de milioane de EURO în calitate de sponsor pentru diverse competiții.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel