Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Rudele victimelor incendiului de la Spitalul din Constanța: „De vină e doar incompetența statului român”
WhatsApp
Rudele pacienților care și-au pierdut viața în incendiul de la Spitalul de Boli Infecțioase sunt copleșite de durere. Oamenii spun că aveau speranța că se vor face bine de Covid, nicidecum că vor arde de vii.
Rudele pacienților morți de la Spitalul din Constanța, copleșite de durere

Incendiul de la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța a îndoliat România. În câteva minute, nouă pacienți de la ATI, cu forme grave de Covid, au ars de vii. Rudele lor sunt copleșite de durere și spun că de vină este doar incompetența statului român.

„De ce să moară arsă? Mama mea era internată aici, în stare de gravă, cu Covid. Dar, de ce să moară arsă?”, a exclamat una dintre rudele unei paciente decedate, la Digi24.

Familiile victimelor au sosit la scurt după izbucnirea incendiului, pentru recunoașterea victimelor. 

„Sora mea era internată aici, pe secție. Nu putea respira decât cu oxigen, nu mi-au dat voie să o văd. E de necrezut așa ceva! Să ia foc”, a spus îndurerată ruda unei alte paciente care și-a pierdut viața, transmite sursa precizată.

 Inspectorul şef al ISU Dobrogea, Mihail-Cristian, a explicat că a fost o desfășurare de forțe, pompierii au intervenit la 7 minute după apel. În ceea ce privește avizele acordate, oficialul ISU spune că au fost semnalate nereguli încă din luna februarie.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel