Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Ronaldo nu a marcat încă. Se vor întoarce fanii echipei saudite Al-Nasr împotriva lui?
WhatsApp
Ronaldo nu a marcat încă cu tricoul "Al-Alamy" al echipei saudite. Se vor întoarce antrenorul și fanii lui Al-Nasr împotriva fotbalistului în curând?
Ronaldo vrea să fie cel mai selecționat jucător din istorie / Foto: Captură video youtube

La aproximativ o lună după ce s-a alăturat oficial echipei Al-Nassr Arabia Saudită, Cristiano Ronaldo nu a marcat încă primul său gol oficial, iar frustrarea crește după ce echipa a fost eliminată la mijlocul săptămânii din Supercupa Arabiei Saudite.

Se pare că unii fani au fost dezamăgiți, iar răbdarea lor a început să se epuizeze din cauza prestației și nivelului starului portughez, după ce echipa a pierdut cu 3-1 în fața lui Al-Ittihad în meciul care a avut loc pe Stadionul Internațional "Regele Fahd".

Deși "CR7" a marcat două goluri în meciul amical cu Paris Saint-Germain, condus de Lionel Messi, a ratat o ocazie în confruntarea din Supercupă.

Antrenorul francez, Rudi Garcia, și-a exprimat - după terminarea meciului - regretul că Ronaldo nu a reușit să marcheze această ocazie, conform anews.

 

Liga saudită plănuiește ca Lionel Messi să i se alăture lui Cristiano Ronaldo dacă acesta pleacă de la Paris Saint-Germain

 

Saudi Pro League dorește să-l atragă pe Lionel Messi în Arabia Saudită pentru a i se alătura lui Cristiano Ronaldo, au declarat surse pentru ESPN.

Ronaldo a semnat un contract pe 2 ani și jumătate, în valoare de 200 de milioane de dolari pe an, cu Al Nassr, pentru care a debutat în campionat, duminică, în victoria cu 1-0 în fața lui Ettifaq.

Între timp, Messi este sub contract cu Paris Saint-Germain până la sfârșitul acestui sezon, iar clubul francez dorește să îi prelungească înțelegerea. Dar oficialii ligii saudite nu fac un secret din dorința lor de a-l avea în cele din urmă pe căpitanul argentinian câștigător al Cupei Mondiale să joace în țara lor.

Fanii fotbalului din capitala saudită Riyadh au avut o mostră a ceea ce ar putea fi să aibă ambele superstaruri în liga lor națională atunci când cei doi s-au confruntat săptămâna trecută într-un amical între PSG și o echipă saudită selecționată formată din jucători de la Al Nassr și rivalii din Riyadh, Al Hilal. PSG a câștigat meciul cu 5-4, atât Messi, cât și Ronaldo - care au câștigat de 12 ori împreună Balonul de Aur - înscriind pe foaia de joc de pe stadionul internațional King Fahd.

Surse au declarat pentru ESPN că cluburile saudite vor primi ajutor pentru a semna jucători de top din Europa după sosirea lui Ronaldo la Al Nassr.

Messi s-ar putea aștepta să câștige în Arabia Saudită un salariu în conformitate cu contractul mamut al lui Ronaldo, care l-a făcut pe căpitanul Portugaliei cel mai bine plătit sportiv din lume, conform espn.co.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Sport Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel