Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Românul Istvan Kovacs va arbitra o finală de competiție europeană. UEFA a făcut anunțul
WhatsApp
Românul Istvan Kovacs va arbitra finala Conference League, dintre AS Roma şi Feyenoord. Astffe, după prestaţia de excepţie din semifinala dintre Manchester City şi Real Madrid, arbitrul român a primit un nou super-meci.
Românul Istvan Kovacs va arbitra o finală de competiție europeană. UEFA a făcut anunțul.

După ce i-a dat galben lui Guardiola, Istvan Kovacs va trebui să îl ţină în frâu şi pe Jose Mourinho, antrenorul celor de la AS Roma, potrivit UEFA.

„Centralul român a fost delegat împreună cu brigada sa la finala UEFA Europa Conference League. În ultimul act programat miercuri, 25 mai, ora 22:00, se vor întâlni AS Roma (Italia) și Feyenoord (Țările de Jos). Partida se va disputa pe Arena Kombëtare din Tirana, Albania.

Istavan Kovacs va fi ajutat de arbitrii asistenți Vasile Marinescu și Ovidiu Artene, de al patrulea oficial Sandro Schärer, din Elveția, în timp ce de sistemul de asistență video se vor ocupa nemții Marco Fritz, Christian Dingert și Bastian Dankert.

În vârstă de 37 de ani, Istvan Kovacs va conduce prima sa finală europeană la nivel de club. În acest sezon, românul a condus 10 partide în competițiile de club UEFA, inclusiv manșa tur a semifinalei Ligii Campionilor dintre Manchester City și Real Madrid, scor 4-3.

 

Kovacs, lăudat chiar şi de Mark Clattenburg


Reprezentanţii forului european îl consideră printre arbitri de top la nivel continental.  „Aceasta a fost o dovadă de arbitraj extraordinar din partea lui Istvan Kovacs. Zinchenko a fost împiedicat clar și ar fi fost atât de ușor pentru Kovacs să dea lovitură liberă. Dar a așteptat și acțiunea s-a încheiat cu golul superb al lui Bernardo Silva.

Pregătirea fizică a lui Kovacs și luarea deciziilor au fost cele mai bune pe care le-am văzut la un arbitru după multă vreme.  Pep Guardiola a primit un cartonaș galben, reacționând urât și urlând la arbitru. El ar fi trebuit să-i mulțumească după reușita lui Silva”, a declarat Mark Clattenburg, potrivit Daily Mail.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel