Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Românul dispărut în timp ce se întorcea din Italia cu autocarul, găsit fără viață, în Peninsulă
WhatsApp
Constantin Ignat, zis Ciripelu, un român în vârstă de 39 de ani dispărut în urmă cu câteva zile a fost găsit mort, în Italia. 
Foto ILUSTRATIV

Potrivit apropiaților, bărbatul se deplasa dinspre Italia spre Târgu-Neamț cu autocarul unei firme din orașul de sub Cetatea Neamț și ar fi fost văzut ultima dată la granița Italiei cu Slovenia.

„Ar fi făcut o oprire la un auto grill și, la plecare, Ciripelu nu a urcat în autocar. Pe noi nu ne-a anunțat nimeni la momentul respectiv. Nu știm dacă cineva i-a făcut ceva acolo sau de ce a rămas, iar șoferii nu au anunțat autoritățile. Nu știm cu exactitate ce s-a întâmplat, sperăm doar să îl găsim, teafăr și nevătămat”, povestea un apropiat, conform ziartarguneamt.ro.

Un român a dispărut în timp ce se întorcea din Italia cu autocarul: „Șoferii nu au anunțat autoritățile. Nu știm cu exactitate ce s-a întâmplat”

Din nefericire, românul a fost găsit mort.

 

IPJ Neamț a confirmat informația

 

„Ignat Constantin a fost găsit, dar din păcate fără viață. Mulțumim tuturor pentru ajutor! Nu știm detalii mai multe la momentul actual, dar o să revenim cu informații dacă aflăm. Dumnezeu să te ierte!”, scrie un apropiat pe rețelele de socializare.

Ciripelu a fost dat în urmărire și de Poliția Română, dispariția lui fiind anunțată oficial pe 27 ianuarie, de mama lui, la sediul Poliției orașului Târgu-Neamț. IPJ Neamț a confirmat informația potrivit căreia românul de 39 de ani dispărut a fost găsit decedat pe teritoriul Italiei.

 

----------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG 

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel