Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Românul dispărut în drum spre Anglia a fost găsit fără viață. Poliția din Ungaria a informat familia
WhatsApp
Românul care a dispărut în drum spre locul de muncă din Anglia, a fost găsit decedat. 

 Bărbatul în vârstă de 56 ani, din Târgu-Neamţ, care în urmă cu aproximativ două săptămâni a fost dat dispărut pe teritoriul Ungariei, de fiul său, a fost victima unui accident rutier mortal pe teritoriul acestei ţări.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, Ramona Ciofu, a declarat, marţi, că informaţia a fost confirmată de autorităţile din Ungaria.

"Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au fost informaţi de către autorităţile din Ungaria că persoana în cauză a fost victima unui eveniment rutier, petrecut la data de 16 septembrie, pe teritoriul Ungariei, în urma căruia a rezultat decesul acesteia", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.

Bărbatul se deplasa cu autocarul, împreună cu fiul său, spre Anglia, iar pe teritoriul Ungariei i s-a făcut rău, fiind transportat la o unitate medicală.

După externare, bărbatul în vârstă de 56 ani a dispărut, iar două săptămâni mai târziu a fost confirmată informaţia că a fost victima unui accident rutier mortal. 

 

Bărbatul era dispărut din data de 14 septembrie

 

Ioan a fost dat dispărut de fiul său încă din data de 14 septembrie. Trei zile mai târziu, fiul său, îngrijorat a sunat la Poliția din Târgu Neamț. 

"La data de 17 septembrie a.c., în jurul orei 18,00, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Târgu-Neamţ au fost sesizaţi de către un bărbat de 33 de ani, din Târgu-Neamţ, cu privire la faptul că la data de 14 septembrie a.c., a plecat împreună cu tatăl său, Aanei Ioan, în vârstă de 56 de ani, cu un autocar spre Anglia. La data de 15 septembrie a.c., ajunşi pe teritoriul Ungariei, tatălui său i s-a făcut rău, fiind transportat la o unitate medicală, iar după externare, la aceeaşi dată, acesta ar fi dispărut", menţionează sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel