Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Românul David Popovici a fost desemnat cel mai bun înotător din lume în 2022
WhatsApp
În 2022, românul David Popovici a devenit cel mai rapid înotător al planetei în proba de 100 m. liber.  Swimming World l-a  desemnat cel mai bun înotător din lume în 2022.

Înotătorul român David Popovici a captat atenția întregii lumi prin performanțele lui, mai ales după recordul mondial la proba de o sută de metri.

Cu14 medalii câștigate în 2022, dintre care 11 dintre de aur și 3 de argint, anul acesta a fost unul realmente încununat de succes pentru fenomenul român. Ultima medalie a fost argintul de la 200 m, la Melbourne, la Mondialele din bazin scurt.

Victoriile de la Campionatul Mondial de seniori, Campionatul Mondial de juniori, Campionatul European de juniori, Campionatul European de seniori și Campionatele Mondiale în bazin scurt, l-au transformat pe David într-un sportiv de  talie mondială, un adevărat fenomen.

Iar prestigioasa revistă Swimming World și-a desemnat premianții anului 2022, iar David Popovici și Ariarne Titmus (Australia) au fost desemnați cei mai buni înotători din lume!

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Sport Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel