Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Românul care l-ar fi ucis pe Emi Pian, reţinut. Primele declarații: „Au vrut să-mi curețe viața” (VIDEO)
WhatsApp
Tânărul de 27 de ani, din clanul Rinu, suspectat că l-a ucis pe Emi Pian, a fost reținut pentru 24 de ore. El urmează să fie prezentat Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Vineri, procurori criminalişti din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București au decis reținerea pentru 24 de ore a tânărului de 26 de ani din clanu Rinu, care ar fi criminalul liderul clanului Duduianu, Emi Pian.

„Astăzi, 7 august, procurori criminalişti din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București – Secţia de urmărire penală au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi reținerea pentru 24 de ore a unui bărbat de 26 de ani, din București, inculpat în cauza de omor înregistrată în dimineața de 04.08.2020.

In fapt, din probatoriul administrat a rezultat că, pe fondul unui conflict spontan, izbucnit în timpul unui joc de noroc, bărbatul de 26 de ani ar fi aplicat victimei, un bărbat de 39 de ani, lovituri cu un obiect ascuțit, cauzându-i plăgi profunde, leziuni ce au impus transportarea victimei la spital, unde aceasta a decedat la scurt timp de la internare.

Inculpatului i s-au adus la cunoștință calitatea procesuală și acuzațiile, în conformitate cu prevederile art. 309 Cod de procedură penală.

Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din cadrul Poliției Capitalei sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor.

În cursul zilei curente, inculpatul urmează să fie prezentat Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Precizăm faptul că măsurile dispuse reprezintă etape ale procesului penal, conform Codului de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activităţi care nu pot, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, anunță Poliția București.

 

„Au vrut să-mi curețe viața”

 

Tânărul suspectat că l-a ucis pe Emi Pian nu a negat crima, însă spune că doar s-a apărat. 

„Au vrut să-mi curețe viața”, le-a spus bărbatul jurnaliștilor, potrivit Observator, când a fost dus la Serviciul Omoruri al Poliției Capitalei.

Emi Pian, în vârstă de 39 de ani, a fost ucis, în noaptea de luni spre marți, după ce a fost înjunghiat într-un conflict între mai multe persoane, în Sectorul 6 al Capitalei.

Liderul Duduienilor a fost declarat decedat marți, în jurul orei 5.00, la două ore după ce a fost dat primul apel la numărul de urgență 112.

În timpul scandalului a fost înjunghiat și unul dintre membrii clanului Rinu, care a fost internat în stare gravă la Spitalul Universitar de Urgență Elias.

Cercetările în acest caz au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel