Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Românul care și-a ucis soția de față cu unul dintre copii s-a predat: „A avut timp să se schimbe şi să plece”
WhatsApp
Crimă şocantă într-o familie din Capitală. Într-un acces de furie un bărbat de 49 de ani și-a ucis soția cu mai multe lovituri de cuţit.
Sursa foto: captură Știrile PRO TV

Cuplul avea 3 copii, iar unul dintre aceştia ar fi asistat la cumplită scenă. Femeia de 47 de ani nu a avut nicio şansă de supravieţuire.

După ce iniţial a fugit, soţul ucigaş s-a predat câteva ore mai târziu poliţiei. 

Alarma a fost dată în jurul orei 17:30, când poliția a fost sesizată printr-un apel la 112 cu privire la faptul că o femeie ar fi fost lovită cu un obiect ascuțit. Bărbatul locuia împreună cu soţia sa şi cu cei 3 copii într-un bloc, la etajul 6. Crima a avut loc chiar în bucătăria apartamentului, în timp ce fetiţa lor, o elevă în clasa a VIII-a, se afla în locuinţă. La scurt timp după oribilul incident bărbatul a fost văzut coborând pe scări de către o vecină.

 

„Chiar unul dintre copii mi-a spus mie că spălat cuţitul”

 

„A avut timp să se şi schimbe şi să plece pe scări, aia a făcut. Că s-a întâlnit o vecină şi nici măcar nu a ştiu că el o omorâse pe nevasta-să. A salutat-o când a plecat, că a spălat cuţitul. Chiar unul dintre copii mi-a spus mie că spălat cuţitul şi s-a schimbat de haine şi a plecat”, povestește o vecină la Știrile PRO TV.

Citește și Româncă ucisă chiar în casa ei. Poliţiştii încearcă să găsească criminalul

Cei doi soţi aveau împreună 3 copii, un băiat de 20 de ani şi gemeni - un băiat şi o fată în clasa a VIII-a.

 

A lucrat pe vapor până anul trecut

 

Bărbatul, în vârstă de 49 de ani, a lucrat pe vapor până anul trecut când s-a întors acasă. Nu avea antecedente penale şi nu au fost emise ordine de protecţie. De altfel vecinii spun că nu era un bărbat agresiv, iar aparent în faţa lor, cei doi păreau că se înţeleg bine.

Administrator: Îi ştiu de 10-15 ani de când sunt în bloc, familie, copii.
Reporter: S-au certat vreodată?
Administrator: Nu, niciodată, oameni ok. El era un om ok.

„O familie pe care îi cunoaştem de când au venit în bloc, nu avem ce spune rău de oameni. Ei sunt o familie de oameni serioşi, nu avem cuvinte. Nu ştim ce s-a întâmplat în familia lor”, mai spune o femeie.

Femeia în vârstă de 47 de ani a fost resucitata minute în şir dar în ciuda eforturilor medicale a fost declarat decesul.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din cadrul Poliției Capitalei.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel