Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
România a învins Bosnia-Herţegovina cu 4-1 în Liga Naţiunilor, dar a retrogradat în Liga C
WhatsApp
Naţionala de fotbal a României a învins echipa Bosniei-Herţegovina cu scorul de 4-1 (1-0), luni seara, pe Stadionul Rapid-Giuleşti din Bucureşti, în Grupa a 3-a a Ligii B din Liga Naţiunilor, dar a retrogradat în Liga C. 

Echipa națională de fotbal a României a învins luni seara reperezentativa Bosniei și Herțegovinei, scor 4-1 (1-0), într-un meci disputat pe Stadionul Giulești, contând pentru ultima etapă a fazei grupelor UEFA Nations League, Liga B, Grupa 3. În ciuda victoriei, România a retrogradat în Liga C.

Au marcat Man ’38, Puşcaş ’73, ‘86 şi Raţiu ’79 pentru tricolori, respectiv Dzeko ’77 pentru bosniaci.

Imediat două startul jocului, au avut loc incidente în tribune din caza cărora jocul a fost întrerupt pentru scurt timp. Potrivit GSP, cei aproximativ 300 de suporteri bosniaci au sărit la bătaie cu fani tricolori. Cele două grupuri au aruncat cu scaune, torţe şi au fost despărţite doar de un zid protector subţire. Jandarmii au intervenit rapid, în forţă, şi au împiedicat ca suporterii rivali să ajungă faţă în faţă. Zeci de pumni au fost împărţiţi la capătul peretului, printr-o breşă.

''La începutul partidei, un grup de suporteri din Peluza Sud a depăşit cordonul de stewarzi şi a migrat către galeria oaspeţilor, cu scopul de a iniţia confruntări violente. În acest context, jandarmii au acţionat pentru dispersarea suporterilor violenţi şi păstrarea unei distanţe de siguranţă între cele două grupuri'', precizează Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti.

La celălalt meci din grupă, Muntenegru – Finlanda, scor 0-2. În minutul 17, de la muntenegreni a fost eliminat Tomasevici. Au marcat Antman ’47 şi Kallman ’53.

Clasamentul final al grupei: 1. Bosnia – 11 puncte, 2. Finlanda – 8 puncte, 3. Muntenegru – 7 puncte, 4. România – 7 puncte.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Sport Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel