Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Români, escrocherii pe șoselele din Germania. Cum au reușit să le ia bani șoferilor
WhatsApp
Mai mulți români au fost prinși după o escrocherie în Dillingen, Germania.
Români, escrocherii pe șoselele din Germania. Cum au reușit să le ia bani șoferilor

Potrivit informațiilor oferite de presa din Germania, escrocii români au încercat să fure trecătorii când schimbau bani. Astfel, ieri după-amiază, ocupanții unui autoturism din România le-au făcut cu mâna mai multor șoferi de pe o șosea și le-au cerut să schimbe bani românești în euro. În aceste cazuri, escrocii cereau mai mulți bani decât valorează moneda lor.

În schimb, în alte cazuri, escrocii au încercat adesea să vândă bijuterii fără valoare ca și cum ar fi aur adevărat.

Poliția avertizează cetățenii asupra acestor escrocherii.

Italia. Români, escrocherie cu venitul de cetățenie. Prejudiciu de peste 21,5 milioane de euro: „Pericol social extrem”

 

Vezi și 

 

„Ne-au furat portofelele, ajutați-ne!” Escrocheria prin care patru români au creat panică în Hawaii. Poliția a pus cetățenii în alertă

 

Patru români au fost arestați în Kauai, a patra insulă ca mărime din Hawaii, după ce au făcut o escrocherie de proporții. Potrivit Poliției din Kauai, cei patru români sunt suspectați că au vândut bijuterii contrafăcute. Polițiștii i-au identificat pe suspecți, toți din România. Astfel, Mihail D., în vârstă de 32 de ani, Daniel C., în vârstă de 24 de ani, Vasile A., în vârstă de 37 de ani, și Nicolae D., în vârstă de 29 de ani, au ajuns după gratii.

Spania. Escrocherie cibernetică, pusă la punct de zeci de români: Autoritățile au luat urma milioanelor de euro pe ruta Malaga-Vâlcea

Poliția spune că suspecții s-au apropiat de oameni pe stradă sau chiar au mers la ușile caselor, încercând să vândă bijuterii „rare sau antice”. Povestea inventată de cei patru români „includea menționarea că sunt vizitatori care și-au pierdut portofelele și au nevoie de bani din diverse motive”, a spus poliția. Bijuteriile pe care cei patru le vindeau s-au dovedit a fi false.

Poliția spune că a reușit să dea de urma escrocilor după ce un martor a pozat o plăcuță de înmatriculare a unuia dintre vehiculele folosite. Astfel, ofițerii au ajuns la un hotel Kapaa unde cei patru au fost luați în custodie. Ulterior, ofițerii i-au eliberat pe suspecți în așteptarea anchetei, „în timp ce aceștia continuă să sape mai adânc în presupusa înșelătorie”.

Citește continuarea AICI...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel