Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Româncele care i-au furat 76.000 de euro unui bărbat după ce l-au îmbătat, promițându-i o noapte de amor, găsite si arestate
WhatsApp
Două românce au abordat un bărbat și i-au promis o noapte de amor sălbatic. Doar că amantele de ocazie l-au îmbătat pe acesta peste măsură și i-au furat bărbatului 76.000 de euro și mai multe bijuterii, apoi s-au făcut nevăzute. 
Foto: freepik.com

Cele două femei care i-au furat unui bărbat suma de 76.000 de euro şi mai multe bijuterii după ce l-ar fi abordat, în zona Gării Braşov, au fost reţinute pentru 24 de ore, după ce au fost identificate şi depistate în municipiul Topliţa, din judeţul Harghita, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Braşov.

Potrivit sursei citate, cele două femei l-ar fi abordat pe bărbat, în zona Gării Braşov, promiţându-i că fac sex cu el, însă, în schimb, l-ar fi îmbătat până la inconştienţă. El a sesizat Poliţia duminică după-amiază, la aproximativ o oră şi jumătate după ce s-ar fi consumat faptele.

În mai puţin de 48 de ore, poliţiştii braşoveni au reuşit să le depisteze pe cele două femei, însă nu au găsit întreaga sumă de bani.

Femeile deja au cheltuit mii de euro din banii furați 

 

'Cu ocazia verificărilor efectuate, poliţiştii au clarificat împrejurările descrise în sesizare şi au stabilit faptul că, la data menţionată, în timp ce se afla în zona Gării, persoana vătămată ar fi fost abordată de două femei, care i-ar fi propus să întreţină relaţii sexuale. Întrucât a acceptat propunerea, bărbatul s-ar fi deplasat împreună cu cele două femei într-un loc retras, din proximitatea Gării Braşov, unde a fost determinat să consume băuturi alcoolice până la inconştienţă. După ce şi-ar fi revenit, bărbatul a constatat faptul că din borseta pe care o purta, lipsea suma de 76.000 de euro, precum şi faptul că îi lipsesc bijuteriile din aur, respectiv un lanţ cu medalion, brăţară şi inel', se arată într-un comunicat transmis, miercuri, de IPJ Braşov.

Poliţiştii le-au depistat rapid pe cele două femei, una de 43 şi una de 20 de ani, şi au efectuat percheziţii la locuinţele acestora. 'La data de 5 decembrie, (...) poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Braşov au pus în executare două mandate de percheziţie domiciliară la locuinţele celor două femei, ocazie cu care au fost descoperite mai multe bunuri şi bijuterii, precum şi suma de aproximativ 3.000 de euro. În urma percheziţiilor a fost depistată una dintre femeile bănuite de comiterea faptei, în vârstă de 43 de ani, iar despre cea de-a doua femeie, în vârstă de 20 de ani, poliţiştii au stabilit că se sustrage urmăririi penale. La aceeaşi dată, pe raza municipiului Topliţa, (...) cu implicarea efectivă a procurorului de supraveghere din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov şi cu sprijinul Poliţiei Municipiului Topliţa, a fost depistată şi cea de-a doua femeie bănuită. Cu această ocazie, asupra tinerei a fost găsită suma de aproximativ 51.000 euro', a precizat sursa citată.

Cele două femei au fost reţinute pentru 24 de ore, iar cercetările sunt continuate de Poliţia Municipiului Braşov - Biroul de Investigaţii Criminale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov, sub aspectul săvârşirii infracţiuni de 'furt calificat', potrivit Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri principale Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel