Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Româncă ucisă de soț, după ce l-a anunțat că divorțează: Doi copii au rămas ai nimănui
WhatsApp
Crimă în orașul Tășnad din județul Satu Mare. Un bărbat, în vârstă de circa 55 de ani, și-a ucis soția cu mai multe lovituri de cuțit.
Sursa foto: captură dailymail.co.uk

Tragedia s-a produs luni seara, în jurul orei 21.00, atunci când bărbatul, aparent pe fondul consumului de alcool și pe fondul geloziei, și-a fi atacat soția și ar fi înjunghiat-o. Suspectul i-ar fi aplicat victimei mai multe lovituri de cuțit în zona abdomenului.

Se pare că soția ar fi intenționat să divorțeze și i-ar fi comunicat soțului decizia, moment în care acesta ar fi acționat criminal. Individul, care lucrează la o pălincie, a fost reținut pentru 24 de ore de către Inspectoratul Județean de Poliție. Acesta și-a recunoscut fapta în fața anchetatorilor.

Cuplul avea și doi copii, care acum au rămas orfani de mamă

 

Cazul a fost preluat de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare. Autorul va fi dus astăzi în fața judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Ce spun procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare: ”Din actele de urmărire penală efectuate în cauză, respectiv procesul verbal de cercetare la fata locului, procesele verbale, declarațiile martorilor, au rezultat probe potrivit cărora inculpatul P.G., în seara zilei de 13.07.2020, în jurul orei 21,30 i-a aplicat victimei P.V., soția sa, lovituri repetate cu cuţitul în zona toraco-abdominală, lovituri care i-au provocat decesul, echipajele de prim ajutor sosite la fata locului constatând decesul.

Referatul împreună cu dosarul cauzei a fost trimis, spre soluționare, la Tribunalul Satu Mare. La efectuarea cercetărilor Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare a beneficiat de sprijinul Inspectoratului de Politie al Județului Satu Mare – Serviciul de Investigații Criminale”, potrivit Agerpres.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel