Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Româncă sechestrată, bătută și violată în carantină de un recidivist întors din străinătate: „I-a rupt şi părul din cap“. Bărbatul, prins de Paște
WhatsApp
O femeie din judeţul Botoşani, de 41 de ani, a dispărut trei zile de acasă. Când a fost găsită, femeia a mărturisit că a fost  bătută, legată şi violată de un individ periculos. Bărbatul a fost prins chiar în ziua de Paște. 

Bestia cu chip de om  ar fi fost eliberat din puşcărie în urmă cu trei ani şi a fost plecat în străinătate. Anul trecut, odată cu izbucnirea pandemiei de coronavirus, s-a întors în țară și, după ce ar fi ieşit din carantina instituţionalizată, a comis fapta abominabilă.  Agresiunea a fost una ieșită de comun, victima fiind pur și simplu mutilată de o bestie cu chip de om. Bărbatul era dat în urmărire națională și internațională.

Vezi mai multe: Româncă sechestrată, bătută și violată de un recidivist întors din străinătate, după carantina instituționalizată: „I-a rupt şi părul din cap“

Pe 2 mai 2021, a fost identificat bărbatul de 51 de ani, din comuna Coțușca, bănuit de comiterea faptelor.  Pe numele acestuia era emis un mandat de arestare preventivă din data de 30 iunie 2020 pentru săvârșirea infracțiunilor de viol și lipsire de libertate și întrucât s-a sustras executării pedepsei a fost dispusă urmărirea la nivel național și internațional.

Bărbatul se afla pe raza municipiului Târgu Mureș, unde a fost reținut și ulterior escortat către Centrul de Reținere și Arestare Preventiva al IPJ Botoșani.

Româncă sechestrată, bătută și violată de un recidivist întors din străinătate. Bărbatul, prins după un an

 

Faptele s-au petrecut în luna iunie 2020. Femeia, care fusese dată dispărută pe data de 27 iunie 2020, a fost găsită pe raza localității de domiciliu, aceasta având mâinile legate la spate și prezentând urme de violență la nivelul feței și corpului.

Fiica femeii spunea atunci că mama sa ar fi fost bătută cu sălbăticie şi sechestrată timp de trei zile pe un câmp din apropierea satului. În cele din urmă femeia a fost găsită de familie. Era în stare de şoc, era umflată la nivelul feţei, cu părul smuls, bătută şi dărâmată psihic. ”Spune doar că o doare”, mărturiseşte fiica acesteia. Fata spune că mama sa a fost victima unui recidivist.  Familia susţine că femeia a îndurat chinuri groaznice, fiind sechestrată şi legată de mâini şi de picioare pe un câmp. În tot acest timp ar fi fost bătută cumplit şi violată, însă această acuzaţie urmează a fi probată. 

”Mama a fost sechestrată, violată şi bătută. Este desfigurată. I-au rupt şi părul din cap. Am înţeles că a fost legată”, mărturiseşte  fiica victimei. Femeia a venit singură de pe câmpul unde a fost ţinută. Cel bănuit că ar fi sechestrat-o şi bătut-o pe femeie ar fi un bărbat de 49 de ani, din localitate, cu antecedente penale şi cunoscut pentru caracterul violent, care ar fi ieşit din puşcărie în 2018 şi ar fi fost plecat prin străinătate, potrivit botosaninews.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel