Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Româncă infractoare în serie, arestată după mai multe jafuri comise în nordul Italiei
WhatsApp
Româncă arestată după mai multe jafuri în serie în Nordul Italiei. Femeia a fost prinsă după mai mulți ani de căutări.
Român de 24 de ani, prins la furat într-un salon de înfrumusețare din Italia: un an jumate de închisoare

Jafurile au fost comise în perioada 2007-2019 în diferite orașe din nordul Italiei: de la Cremona la Verona, trecând prin Bergamo, Alessandria și Novara.

Vineri, 24 martie 2023, poliția de frontieră Como-Ponte Chiasso a arestat hoața în serie. Aceasta a fost identificată de poliție ca fiind de origine română, după ce fusese predată de poliția elvețiană. Românca va trebui acum să execute doi ani de închisoare.

 

Hoață în serie arestată: jafuri comise în tot nordul Italiei

 

În urma predării de către militarii elvețieni, s-a constatat că femeia era beneficiara unui mandat de executare simultană a pedepsei emis de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel din Torino. În rezumat, femeia fusese condamnată la o pedeapsă de 2 ani, 1 lună și 3 zile de închisoare pentru infracțiunile de furt calificat, primire de bunuri furate și vătămare corporală voluntară.

Tâlhăriile și alte infracțiuni au fost comise în perioada 2007-2019 în diferite orașe din nordul Italiei: de la Cremona la Verona, via Bergamo, Alessandria și Novara.

La finalul îndeplinirii ritualurilor, femeia a fost asociată la Casa Circondariale "Bassone" din Como, la dispoziția Autorității Judiciare mandante, conform presei străine.

Vezi și

 

Două hoațe le făceau ochi dulci bătrânilor italieni și apoi îi adormau cu somnifere. Peste zece bătrâni, escrocați cu aceeași metodă

 

Unsprezece jafuri în șase luni. Acesta era bilanțul a două femeie de 50 și 30 de ani. Atacurile era comise la domiciliul victimelor în vârstă care erau drogate.

Două femei au fost arestate astăzi de carabinieri în cadrul unei anchete a Parchetului de la Roma. Femeile sunt acuzate că au dat 11 lovituri și furturi în perioada septembrie-martie. Una dintre cele două a executat anterior o pedeapsă privativă de libertate, după ce a fost condamnată definitiv la 11 ani de închisoare. Este vorba despre Natascia Glaudi, de 50 de ani, acuzată de omor din culpă.

Continuă știrea AICI.

 

---------------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupul de Whats App al StiriDiaspora accesând următorul link

->  https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel