Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Româncă în Grecia, ucisă și cimentată în grădina casei. Iubitul ei, găsit spânzurat în celulă
WhatsApp
Iubitul femeii ucise și cimentate în grădina unei case din Grecia, a fost găsit spânzurat în celulă. 
Foto: Pixabay

Grecia a fost zguduită recent de o crimă înfiorătoare. O româncă a fost ucisă și apoi cimentată în grădina casei, scrie romaniatv.net. Femeia era mamă a trei copii și avea 42 de ani. 

Iubitul acesteia, un român de 39 de ani, a fost acuzat pentru crima oribilă și arestat preventiv. La scurt timp a fost găsit spânzurat în celulă. O anchetă a fost deschisă în penitenciar, pentru a se stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.

Românca fusese dată dispărută încă din luna mai a acestui an, dar abia în septembrie a fost descoperită, cadavrul ei fiind găsit de proprietarul casei în care locuia. 

CITEȘTE ȘI: El e Toderică, românul de 22 de ani găsit mort în casă în Italia

 

Sfârșit tragic pentru un român în vârstă de numai 22 de ani plecat în Italia în căutarea unui trai mai bun. Tânărul a fost găsit asfixiat în casă. Familia sa, extrem de săracă, cere ajutorul pentru a repatria trupul neînsuflețit al băiatului.

Familia lui Toderica, românul de 22 de ani care și-a pierdut viața la Brienza, în provincia Potenza (Basilicata), în urma intoxicației cu gaz de la o butelie, a lansat o strângere de fonduri în vederea repatrierii trupului neînsuflețit al băiatului. Mama sa nu are bani pentru a-l readuce pe fiul său în țară.

„El este Toderică, băiatul ce și-a pierdut viața în Italia, la doar 22 de ani. În urmă cu o zi a fost găsit fără suflare alături de colegul său de cameră și de muncă”, a scris într-o postare pe Facebook Mihai Cimpoeșu, care ajută familia în vedere strângerii de fonduri necesare repatrierii și înmormântării.

Citește continuarea aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel