Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Româncă, împușcată mortal în Creta de iubitul său albanez: conflictul ar fi pornit din cauză că a pierdut sarcina
WhatsApp
O tragedie cutremurătoare a avut loc pe insula Creta, unde o tânără româncă în vârstă de 30 de ani a fost împușcată în cap de către propriul ei iubit, un cetățean albanez.
Român, găsit fără viață în Italia: Robert era un cunoscut artist stradal / Sursa foto: freepik.com

Incidentul a avut loc în casa lor din zona Kaminia din Heraklion, iar uciderea ei a șocat comunitatea locală și pe toți cei care au aflat despre ea.

Potrivit informațiilor furnizate de publicația Libertatea, tânăra româncă lucra la un bar și tocmai ce pierduse o sarcină cu bărbatul în urmă cu câteva luni. Vecinii au declarat că au auzit o ceartă între cei doi iubiți înainte de tragica împușcătură.

 

Cadrele medicale nu au reușit să îi salveze viața româncei

 

În ciuda eforturilor depuse de către autorități și de către echipajele medicale ajunse la fața locului, tânăra a murit pe loc din cauza rănilor grave provocate de împușcătură.

Conform relatărilor, bărbatul a fost cel care a sunat la numărul de urgență și a solicitat intervenția medicilor și a polițiștilor. Ulterior, el a fost reținut de anchetatori, iar arma, găsită lângă trupul neînsuflețit al tinerei românce, nu avea siguranța pusă, contrar declarațiilor sale inițiale că totul s-ar fi petrecut în timp ce se jucau cu pistolul, care ar fi avut siguranța activată.

În urma acestui tragic eveniment, comunitatea locală este șocată și profund afectată, iar autoritățile locale și-au intensificat eforturile pentru a investiga cazul și pentru a aduce făptașul în fața justiției. Este de așteptat ca albanezul să fie pus sub acuzare pentru omor, iar acest caz aduce în atenție, încă o dată, problema violenței domestice și a necesității unei abordări mai ferme pentru prevenirea acestor tragedii.

În aceste momente dificile, gândurile și rugăciunile sunt îndreptate către familia și prietenii tinerei românce, care acum trec printr-o perioadă de durere și suferință imensă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel